Η Mindshare διορίζει Global Chief Strategy Officer

Η Mindshare προσέλαβε τον Tom Di Sapia, επικεφαλής στρατηγικής EMEA της UM, ως Global Chief Strategy Officer. Ο Di Sapia θα εδρεύει στο Λονδίνο και θα είναι υπεύθυνος για την ηγεσία της στρατηγικής και της καινοτομίας για τους πελάτες της Mindshare.

Ξεκίνησε στη UM το 2012 -με έδρα το Σίδνεϊ της Αυστραλίας- και αργότερα εντάχθηκε στην PHD ως παγκόσμιος διευθυντής καινοτομίας της Unilever.

Ο Di Sapia επέστρεψε στη UM το 2015, στην οποία έμεινε για άλλα οκτώ χρόνια, με έδρα το Λονδίνο. Κατά τη διάρκεια της καριέρας του στη UM, έχει εργαστεί για πελάτες του agency σε παγκόσμιο επίπεδο και στην περιοχή της ΕΜΕΑ, καθώς και σε νέες επιχειρηματικές πρωτοβουλίες σε όλη την IPG, συμπεριλαμβανομένων των Dyson, Johnson & Johnson, Honda και Mattel.

Ο Di Sapia κατείχε προηγουμένως υψηλόβαθμες θέσεις όπως ο στρατηγικός σχεδιασμός για την Coca-Cola και η καινοτομία για τη Microsoft APAC. «Ο Tom είναι ένας αληθινός «end-to-end» strategist που αξιοποιεί τη βαθιά εμπειρία του στην ψηφιακή τεχνολογία και την απόδοση με ευρύτερες δεξιότητες σχεδιασμού μάρκας και δημιουργίας», δήλωσε ο Adam Gerhart, παγκόσμιος Chief Executive της Mindshare.

(Πηγή: Campaign)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Mindshare,Global Chief Strategy Officer