Νέες συσκευασίες για τα προϊόντα Καλλιμάνης

Το brand Καλλιμάνης παρουσιάζει τις νέες συσκευασίες για ολόκληρη την γκάμα προϊόντων του, οι οποίες θα βρίσκονται στα ράφια των σουπερμάρκετ από το νέο έτος, με την υπογραφή της Milk Branding Professionals.

Πρόκειται για το επόμενο βήμα στη διαδικασία της ανανέωσης του brand, μετά την πρόσφατη ανακοίνωση της νέας εταιρικής ταυτότητας. Το όνομα Καλλιμάνης βρίσκεται στο επίκεντρο των νέων συσκευασιών, σε συνδυασμό με το στοιχείο της θάλασσας που κυριαρχεί σε όλες τις συσκευασίες, καθώς αποτελεί μέρος της ταυτότητας της μάρκας. Με αυτό τον

τρόπο υπογραμμίζεται η εξειδίκευση και η ιστορία της εταιρείας στην κατηγορία των ψαριών και θαλασσινών των τελευταίων 65 χρόνων.

Οι συσκευασίες χαρακτηρίζονται από σαφή χρωματική κωδικοποίηση για κάθε προϊοντική υποκατηγορία, τα φυσικά αλιεύματα, τα παναρισμένα προϊόντα και τα ημιέτοιμα γεύματα, δημιουργώντας έτσι μια ξεκάθαρη εικόνα στο ράφι.

Επίσης, οι νέες συσκευασίες ενσωματώνουν περισσότερες πληροφορίες γύρω από τα προϊόντα και γύρω από την υπεύθυνη αλιεία, μία από τις βασικές αρχές του brand στην επιλογή πρώτων υλών. Τέλος, στο πλαίσιο της γενικότερης ανανέωσης, το brand Καλλιμάνης θα εμπλουτίσει περαιτέρω τις προϊοντικές του κατηγορίες με νέους κωδικούς σε όλες τις υποκατηγορίες.

Keywords
Τυχαία Θέματα