Έξι βραβεία για την The Flying Pot στα Event Awards 2022

Η Flying Pot και το Glo της BAT Hellas, τιμήθηκαν με 6 βραβεία, συμπεριλαμβανομένου ενός Platinum, στην τελετή απονομής των Event Awards 2022. Στη σκηνή του Teatro Athens, «προσγειώθηκε το αντισυμβατικό σύμπαν του Toiletpaper και του Glo», χαρίζοντας στην The Flying Pot δύο Gold βραβεία στις κατηγορίες Brand Engagement Event και Χρήση Μέσων & Δημοσίων Σχέσεων,

ένα Bronze βραβείο στην κατηγορία Influencer Marketing και τη μεγαλύτερη διάκριση της κατηγορίας, το Platinum βραβείο, όλα για το Glo x Toiletpaper Radical-Pop event.

Οι διακρίσεις συνεχίστηκαν με την απονομή του Gold βραβείου στην κατηγορία Influencer Marketing για το Glo zerOpoint party, μια γιορτή των αντιθέτων και ένα πάρτυ που καλούσε το κοινό να έρθει και να ζήσει το zerOpoint του «χωρίς συμβιβασμούς, εκεί που η πόλη γίνεται νησί και το αστικό τοπίο κήπος», στο Noah Athens.

Για το ίδιο event, η Flying Pot και το Glo βραβεύτηκε με το Silver βραβείο στην κατηγορία Brand Activation & Sales Promotion. «Η χαρά και η ικανοποίηση για την αναγνώριση της δουλειάς μας είναι μεγάλη και μας δίνει κίνητρο να γίνουμε ακόμα πιο δημιουργικοί. Γιατί είμαστε creative thinkers και έχουμε εμμονή με την δημιουργία ανατρεπτικών εμπειριών», αναφέρει η The Flying Pot.

Keywords
Τυχαία Θέματα