Το ArGOODaki των Goody’s Burger House στήριξε το Library4All

Φέτος το ArGOODaki, ο θεσμός κοινωνικής προσφοράς των Goody’s Burger House, στήριξε το Library4all, προσφέροντας βιβλία παιδικής λογοτεχνίας, αναδεικνύοντας την ισότιμη πρόσβαση στην εκπαίδευση και στον πολιτισμό.

Στο πλαίσιο ειδικής τελετής που πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο Μπενάκη τη Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου, παρουσία της υπουργού Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας Σοφίας Ζαχαράκη,

η ομάδα των Goody’s Burger House παρέδωσε βιβλία παιδικής λογοτεχνίας για τον σκοπό του Library4all, ενισχύοντας την ανάπτυξη της φιλαναγνωσίας.

Ο Κοσμάς Κροκίδας, Group Marketing Director των Goody’s Burger House, δήλωσε: «Ένα σχολείο γεμάτο με πολλά και ενδιαφέροντα βιβλία, είναι ένας μικρός παράδεισος γνώσης και δημιουργικότητας. Για αυτό ακριβώς, το αγαπημένο ArGOODaki των Goody’s Burger House επέλεξε φέτος να στηρίξει το έργο του Library4all, εμπλουτίζοντας τις σχολικές βιβλιοθήκες όλης της Ελλάδας. Άλλος ένας σημαντικός στόχος επετεύχθη μέσα από τη γενναιοδωρία όλων προς τα παιδιά, κάνοντας τη γραφή και την ανάγνωση ακόμη πιο συναρπαστικές διαδικασίες».

Keywords
Τυχαία Θέματα