Η PressiousArvanitidis εντάσσεται στο Ελλα-Δικά Μας

H πρωτοβουλία Ελλα-Δικά Μας υποδέχεται την PressiousArvanitidis, η οποία δραστηριοποιείται στον κλάδο των Γραφικών Τεχνών για πάνω από πενήντα χρόνια και αποτελεί ηγέτιδα εταιρεία εκτυπώσεων στην Ελλάδα.

Το νέο Μέλος της πρωτοβουλίας Ελλα-Δικά Μας εδρεύει στο Ύπατο Βοιωτίας, όπου βρίσκεται και το εργοστάσιο offset παραγωγής της. Τα γραφεία του εμπορικού Τμήματος και η μονάδα ψηφιακής παραγωγής

της βρίσκονται στο Χαλάνδρι Αττικής. Το όραμα της PressiousArvanitidis είναι να δημιουργήσει μία εκτυπωτική εταιρεία – ορόσημο για τον κλάδο, πολύτιμο συνεργάτη για τους πελάτες της, τόσο μέσω της one-stop shop φιλοσοφίας που υιοθετεί, όσο και της δυνατότητας που προσφέρει να εκτυπώνουν οι πελάτες της οτιδήποτε έχουν στο μυαλό τους, όπως, εξάλλου, υποδηλώνει και η εταιρική της υπογραφή «Print your mind».

Παράλληλα, επιδιώκει να αποτελεί έναν υπεύθυνο εταίρο στον κλάδο, διαχέοντας τεχνογνωσία και υποστηρικτικές υπηρεσίες προς άλλους εταίρους – συνεργάτες και, φυσικά, κοινωνικό εταίρο με συνείδηση της ευθύνης της για ένα πράσινο αποτύπωμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα