Μετασχηματισμός για τα media agencies του Publicis Groupe Greece

Το Publicis Groupe Greece ανακοίνωσε την ανάληψη νέων καθηκόντων από 4 στελέχη του στον τομέα των media, με σκοπό τόσο την περαιτέρω βελτίωση των προσφερόμενων υπηρεσιών, όσο και την αναπτυξιακή εξέλιξη του ομίλου.

Ο CEO του Publicis Groupe Greece & Southeast Europe, Αντώνης Πασσάς, δήλωσε: «Έχουμε ήδη κάνει μεγάλα βήματα για την εξέλιξή μας και με αυτές τις αλλαγές θα μπορέσουμε

να προχωρήσουμε ακόμα πιο δυναμικά, κάτω από το μοντέλο The Power of One, ως μια μεγάλη δύναμη στον χώρο των media αλλά και των creative services».

Συγκεκριμένα, η Αντιγόνη Γαλάνη αναλαμβάνει ρόλο CMO (Chief Media Officer), έχοντας πλέον υπό την ευθύνη της τα τρία media agencies του ομίλου, Spark Foundry, Starcom και Zenith. Επιπλέον, η Βίβη Καμάμη αναλαμβάνει ρόλο Chief Product, Integration & Innovation Officer, του ομίλου. Παράλληλα, η Αγγέλα Ρέντζου και ο Χρήστος Κουρούδης αναλαμβάνουν Zenith Lead και Starcom Lead, αντίστοιχα, ενώ η Γεωργία Αντωνοπούλου έχει αναλάβει από τα τέλη του 2023 τη θέση της Spark Foundry Lead.

Keywords
Τυχαία Θέματα