Το περιοδικό Hours ανανεώνεται και επανασυστήνεται στο κοινό

To Hours, το περιοδικό υψηλής ωρολογοποιίας της Καθημερινής, ανανεώνεται και επανασυστήνεται στο αναγνωστικό κοινό και στην αγορά, με ριζικά νέο σχεδιασμό και εμπλουτισμένο περιεχόμενο, πάντοτε με τη σφραγίδα ποιότητας της Καθημερινής, αλλά και με ένα νέο όραμα για την ανάδειξη των δημιουργιών της ωρολογοποιίας, του κοσμήματος και του υλικού πολιτισμού.

Μεταξύ άλλων, το εγχείρημα αυτό περιλαμβάνει την αναβάθμιση της ψηφιακής παρουσίας του Hours στην kathimerini.gr αλλά και την

κάλυψη θεμάτων ωρολογοποιίας στη Vogue, στο Mancode, στο K, αλλά και σε άλλα περιοδικά που εκδίδει η Καθημερινή, όπως στο GB Magazine, στο Seasonal Tales, στο Limited Edition κ.ά. Eπικεφαλής είναι ο Παναγιώτης Χριστόπουλος, ο οποίος θα ηγηθεί μιας ανανεωμένης ομάδας. Το νέο Hours δίνει έμφαση στον ξεχωριστό χαρακτήρα του κάθε ρολογιού, ταξινομεί τα νέα μοντέλα με τρόπο φιλικότερο προς τον αναγνώστη, εξορθολογίζει και κάνει πιο εύληπτες τις χρηστικές πληροφορίες σχετικά με το καθένα από αυτά.

Επίσης, φιλοξενεί νέες ενότητες, αναλύοντας τους κώδικες του design της υψηλής ωρολογοποιίας, το savoir faire πίσω από τα τεχνολογικά της επιτεύγματα, αλλά και το ρολόι γενικότερα ως μέρος της τάσης για «νέα πολυτέλεια», ενώ περιέχει και περισσότερη αρθρογραφία. Το «πάρτι ενηλικίωσης» του Hours πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 24 Απριλίου στο roof του ξενοδοχείου «The Dolli».

Keywords
Τυχαία Θέματα