Μ-Stat και Rakuten Viber διοργάνωσαν event για το Business Messaging

Παρουσία δεκάδων επαγγελματιών και υψηλόβαθμων εταιρικών στελεχών οι οποίοι δραστηριοποιούνται σε διάφορους κλάδους και αξιοποιούν τις υπηρεσίες Viber Business Messaging, πραγματοποιήθηκε το 2ο M-Stat-Viber Exclusive Event που διοργάνωσαν οι δύο εταιρείες.

To event διεξήχθη σε συνεδριακή αίθουσα στον πολυχώρο Gazarte | Athens Cultural Hub,

την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, τα στελέχη τόσο της M-Stat όσο και της Rakuten Viber, μέσα από τις παρουσιάσεις τους, στόχευσαν στην ενημέρωση των παρευρισκόμενων για τις τελευταίες εξελίξεις της τεχνολογίας, αναδεικνύοντας όλες τις προσθήκες που παρέχει η Rakuten Viber στις υπηρεσίες Βusiness Μessaging μέσα από την εφαρμογή Viber.

Επικεντρώθηκαν στα πλεονεκτήματα του Viber ως Superapp, παρουσίασαν τις λύσεις Secure Business Messaging, ανακοίνωσαν το λανσάρισμα των Viber Business Calls και εξέθεσαν τα πλεονεκτήματα που προσδίδει η χρήση Chatbot στην επικοινωνία μεταξύ επιχείρησης – καταναλωτή. Ο CEO της M-Stat, Ίων Μπαντέκας, μίλησε για τη μακροχρόνια συνεργασία μεταξύ M-Stat και Rakuten Viber από το 2017, τονίζοντας πως η εταιρεία αποτελεί έναν από τους πρώτους Business Partners της Rakuten Viber διεθνώς και τον πρώτο στην ελληνική αγορά. Τη Rakuten Viber εκπροσώπησε ο CEO της εταιρείας, Ofir Eyal.

Keywords
Τυχαία Θέματα