Γ. Μπάλτας: «Οι προωθητικές ενέργειες είναι απαραίτητα εργαλεία για τo marketing»

Με αφορμή τη δεύτερη διοργάνωση των Promotional Marketing Awards, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Αξιολόγησης, Γεώργιος Μπάλτας, Καθηγητής, Τμήμα Μάρκετινγκ &
Επικοινωνίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Διευθυντής MSc in Marketing Analytics, Πρόεδρος του ΔΣ της Ελληνικής Ακαδημίας Μάρκετινγκ, δήλωσε σχετικά:

«Μετά από τη μεγάλη επιτυχία της πρώτης διοργάνωσης το 2023, τα Promotional Marketing

Awards επανέρχονται σε ένα περιβάλλον όπου οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι μάρκες και οι απαιτήσεις των καταναλωτών συνεχίζουν να πολλαπλασιάζονται. Οι καταναλωτές αναζητούν διαρκώς περισσότερη αξία από τις μάρκες που διεκδικούν την προτίμησή τους και οι εταιρείες αποδοτικούς τρόπους για να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις τους. Οι προωθητικές ενέργειες και καμπάνιες είναι απαραίτητα εργαλεία για τo σύγχρονο marketing καθώς προσθέτουν οικονομική αξία στις μάρκες και αναβαθμίζουν την αγοραστική εμπειρία των καταναλωτών με άμεσο, μετρήσιμο και πολύ αποτελεσματικό τρόπο. Τα Promotional Marketing Awards 2024 αναδεικνύουν τις καλύτερες προωθητικές ενέργειες και καμπάνιες, σε μία εποχή όπου η αναζήτηση περισσότερης αξίας καθορίζει τις συμπεριφορές καταναλωτών και εταιρειών».

Τα μέλη της επιτροπής αξιολόγησης και οι δηλώσεις τους είναι διαθέσιμες στο https://www.promotionalmarketingawards.gr/.

Keywords
Τυχαία Θέματα