Spec 263.000 ευρώ για δημοσιότητα του «Τουρισμός για όλους 2024»

Η Κοινωνία της Πληροφορίας ΜΑΕ (ΚτΠ ΜΑΕ) προκήρυξε ηλεκτρονικό ανοικτό διαγωνισμό για το έργο «Υπηρεσίες δημοσιότητας στο πλαίσιο του Προγράμματος “Τουρισμός για όλους 2024”».

Στο πλαίσιο της σύμβασης ο ανάδοχος θα καταρτίσει Πλάνο Εφαρμογής των δράσεων δημοσιότητας, το οποίο θα περιλαμβάνει τη σύνθεση των επιμέρους δράσεων δημοσιότητας (ενέργειες ενημέρωσης του κοινού/ πολιτών για τη δράση) και την κοστολόγησή τους, θα υλοποιήσει τις δράσεις δημοσιότητας που θα οριστικοποιηθούν στο πλαίσιο του πλάνου εφαρμογής και θα υλοποιήσει έρευνα πεδίου η οποία θα στοχεύει στην αξιολόγηση τόσο με

ποσοτικά, όσο και με ποιοτικά κριτήρια στη μέτρηση της αποτελεσματικότητας της καμπάνιας.

Παράλληλα, καθ’ όλη τη διάρκεια θα αξιοποιηθούν τα ψηφιακά εργαλεία Search Engine Optimization & Google Analytics, τόσο για την παραμετροποίηση της διασποράς του μηνύματος με γεωγραφικά και όχι μόνο χαρακτηριστικά, όσο και για τη real time μέτρηση της αποτελεσματικότητας. Η συνολική εκτιμώμενη αξία της σύμβασης ανέρχεται σε 263.500 ευρώ, με ΦΠΑ, με διάρκεια 12 μήνες. Η καταληκτική ημερομηνία παραλαβής των προσφορών είναι η Τρίτη, 20/02/2024.

Keywords
Τυχαία Θέματα