Η Εξυπηρέτηση Πελατών στο επίκεντρο σημαντικών αλλαγών

To 18ο Ελληνικό Συνέδριο Κορυφής στην Εξυπηρέτηση Πελατών, με τίτλο «Transforming Customer Service in a rapidly changing world» – παρουσίασε το Ελληνικό Ινστιτούτο Εξυπηρέτησης Πελατών (ΕΙΕΠ) και η Boussias Events, την Πέμπτη 8 Ιουνίου, στο Αμφιθέατρο OTEAcademy.

Το συνέδριο ολοκληρώθηκε, συγκεντρώνοντας μαζικά το ενδιαφέρον των τμημάτων Customer Service. Συμμετείχαν και παρακολούθησαν περισσότερα από 240 στελέχη, προερχόμενα από 50 διαφορετικές εταιρείες. Το εξαιρετικά υψηλό σκορ που κατέγραψε

ο δείκτης ικανοποίησης των συμμετεχόντων, επισφράγισε την επιτυχία της ολοκλήρωσης των εργασιών του συνεδρίου.

Επιχειρώντας μία ολιστική προσέγγιση των επίκαιρων τάσεων που μεταμορφώνουν τον κλάδο της Εξυπηρέτησης Πελατών, οι κεντρικές ομιλίες κάλυψαν θέματα όπως οι ανάγκες και συμπεριφορές των καταναλωτών υπό το πρίσμα των επίκαιρων κρίσεων, η πλοήγηση στα megatrends που διαμορφώνουν το μέλλον, η εισαγωγή τεχνητής νοημοσύνης και το metaverse, ο σημαίνων ρόλος ενός ποιοτικού coaching των ανθρώπων που εξυπηρετούν στην πρώτη γραμμή κ.ά.

Παράλληλα, αναδείχθηκαν ως σημαντικά θέματα το reskilling και upskilling των ανθρώπων του Customer Service, η δημιουργία career path για τους ανθρώπους του κλάδου, η χρήση των data analytics για μια προσωποιημένη και ποιοτική εξυπηρέτηση πελατών, η χρήση σύγχρονων τεχνολογικών εφαρμογών, εργαλείων και αυτοματισμών και η μέτρηση της απόδοσης επένδυσης σε νέες τεχνολογίες.

Χρυσοί Χορηγοί του συνεδρίου ήταν οι: Cosmote, Cosmote E – Value, Χορηγοί οι: Ambience Services, CPI, ΔΕΠΑ Εμπορίας ΑΕ, Pobuca, Singular Logic. Venue Sponsor η OTEAcademy, ενώ το Audiovisual έγινε από την Coneq.

Keywords
Τυχαία Θέματα