Η Kaizen ιδρύει το «Kaizen Foundation»

Η Kaizen Gaming διοργάνωσε νωρίτερα σήμερα press event στα καινούρια της γραφεία στο Μαρούσι, στο Kaizen Campus. Ο Πάνος Κωνσταντόπουλος, Vice President Stoiximan, και η Ιωάννα Κοζαδίνου, Corporate Responsibility Senior Manager της Kaizen Gaming, ξενάγησαν τους καλεσμένους στο Campus, ενώ ακολούθησε και παρουσίαση, τόσο για τα γραφεία όσο και για τα σχέδια και τη δράση

της εταιρείας.

Το Kaizen Campus φιλοξενεί 750 work stations, διαθέτει περισσότερα από 40 meeting rooms, χώρο εστίασης, play room, αίθουσα cinema, αμφιθέατρο, quiet rooms και ντουζιέρες για τους εργαζόμενους. Το κτίριο είναι σχεδιασμένο ώστε να είναι 100% προσβάσιμο, περιστοιχίζεται από 6.000 τ.μ. πράσινου, ο φωτισμός προσαρμόζεται αυτόματα ανάλογα με το φυσικό φως, ενώ σύντομα αναμένεται να πιστοποιηθεί κατά Leed & Well.

Η Kaizen μετρά συνολικά περισσότερους από 2.200 εργαζόμενους, το 2022 πραγματοποίησε 800 νέες προσλήψεις και μέχρι το τέλος 2023 αναμένεται να έχει ξεπεράσει τους 3.000 εργαζόμενους. Ο Π. Κωνσταντόπουλος ανέφερε, επίσης, ότι το 2022 μοιράστηκαν 7,2 εκατ. ευρώ σε bonus στο προσωπικό.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στο πλήθος των χορηγικών συνεργασιών των Betano & Stoiximan, στη συνεργασία με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο ως Global Ambassador, στις διακρίσεις της εταιρείας και στη συνεργασία με τη FIFA. Τόνισε τη σημασία που δίνει η Kaizen στο κοινωνικό της αποτύπωμα και προανήγγειλε την ίδρυση του Kaizen Foundation, ενός οργανισμού ο οποίος θα ασχολείται αποκλειστικά με τη φιλανθρωπική δράση της εταιρείας.

Ένα από τα πρώτα έργα του Kaizen Foundation είναι η ανακαίνιση των 3 εκ των 4 πτερυγών του Νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης, έργο αξίας άνω των 4 εκατ. ευρώ. Περισσότερα για το νέο αυτό Foundation θα ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα. Σημειώνεται, επίσης, ότι το διάστημα 2020-22, η εταιρεία επένδυσε άνω των 17 εκατ. ευρώ σε δράσεις στήριξης του αθλητισμού και άνω των 5 εκατ. ευρώ σε δράσεις εταιρικής υπευθυνότητας. Όσον αφορά στα σχέδια της Kaizen, συνεχίζει σταθερά την επέκταση σε νέες αγορές, με επόμενη αυτή την Κολομβίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα