Η Ευαγγελία Πλατανιώτη είναι το νέο πρόσωπο της Haralas

Καινούργια καμπάνια για τη νέα σεζόν Άνοιξη – Καλοκαίρι 2024 λάνσαρε η εταιρεία Haralas, στην οποία πρωταγωνιστεί η Ευαγγελία Πλατανιώτη, μαζί με τη Σοφία Μαλκογεώργου, παγκόσμιες πρωταθλήτριες τεχνικού σόλο και συγχρονισμένης κολύμβησης που εκπροσωπούν την Ελλάδα

στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισίου 2024.

Η νέα καμπάνια, που δίνει συνέχεια στη σειρά #FacesofHaralas, εντάσσει στο επίκεντρο φέτος δυο νέα πρόσωπα, τώρα από τον χώρο του αθλητισμού, από μία διαφορετική οπτική. Η αφοσίωση στην αριστεία και η δέσμευση για την επίτευξη των στόχων, ενσαρκώνουν το πνεύμα της δύναμης, της χάρης και της κομψότητας που συνάδει με το brand Haralas. Μέσα από την αλληλεπίδραση των πρωταγωνιστριών και τo fashion mood που κυριαρχεί, ξεδιπλώνονται τα trends για τη νέα σεζόν τα οποία ολοκληρώνονται με τα chic υποδήματα και αξεσουάρ των smart fashion brands.

Το φιλμ δημιούργησε ο Χρήστος Θεολόγου, φωτογράφος είναι ο Πάνος Δάβιος, το styling επιμελήθηκε η Νατάσα Λιονάκη, το hair styling / makeup ο Γιάννης Σίσκος, ενώ την παραγωγή η Fried Potatoes Agency.

Keywords
Τυχαία Θέματα