Η KPMG στον Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος»

Πιστοί στη σχέση συνεργασίας με την ΕΛΕΠΑΠ, οι άνθρωποι της KPMG από το γραφείο στη Θεσσαλονίκη, έδωσαν το «παρών» στον 18ο Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος» στις 21 Απριλίου με τη φανέλα του οργανισμού.

Συμμετέχοντας στον αγώνα δρόμου των 5χλμ., κατάφεραν να στηρίξουν το έργο της ΕΛΕΠΑΠ που προσφέρει προγράμματα αποκατάστασης και δια βίου στήριξης σε κάθε παιδί με αναπηρία και την οικογένεια του.

Ο Δημήτρης Ηλιάδης,

Partner, Deal Advisory & Επικεφαλής του γραφείου της KPMG στη Θεσσαλονίκη, δήλωσε: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος και περήφανος για το γεγονός ότι 18 συνάδελφοι του γραφείου της εταιρείας μας στη Θεσσαλονίκη θα συμμετάσχουν σε αυτήν την αθλητική γιορτή της πόλης μας, για να μετουσιώσουν σε πράξη τη βασική αρχή της KPMG, να λειτουργούμε με ομαδικό πνεύμα, αφήνοντας θετικό αντίκτυπο στην τοπική κοινωνία και στηρίζοντας, παράλληλα, έναν καλό σκοπό. Ως KPMG, θα συνεχίσουμε να ενισχύουμε πανελλαδικά το κοινωφελές έργο της ΕΛΕΠΑΠ, με την οποία μας συνδέουν στενοί και μακροχρόνιοι δεσμοί. Συγχαρητήρια στους διοργανωτές και υποστηρικτές της ωραίας αυτής διοργάνωσης».

Keywords
Τυχαία Θέματα