Αντ. Βεζύρογλου και Kitchen.was σε νέα retail καμπάνια

Στον «αέρα» βρίσκεται η νέα retail διαφημιστική καμπάνια την οποία δημιούργησε η Kitchen.was για λογαριασμό της Αντ. Βεζύρογλου & ΣΙΑ ΕΕ και τα προϊόντα «Απ’τα Περιβόλια Βεζύρογλου». Η καμπάνια βρίσκεται, αυτήν την περίοδο, στην πρώτη φάση της και αναπτύσσεται με print

και social media υλικά, ενώ θα ακολουθήσει, από τον Μάιο και έπειτα, outdoor προβολή και προβολή με videos τα οποία θα προβάλλονται από μεγάλη αλυσίδα γυμναστηρίων πανελλαδικά.

Η φετινή επικοινωνία έχει σχεδιαστεί με στόχο να προσεγγίσει περισσότερο τα δυναμικά κοινά, με μια πιο active και emotional προσέγγιση. Επίσης, η εικόνα και τα κείμενα προτρέπουν το κοινό σε μια πιο υγιεινή καθημερινότητα, ανεξάρτητα από το προφίλ που έχει ο καθένας.

Παράλληλα, αναδεικνύεται ο λαγός, σήμα κατατεθέν του brand, ως active persona η οποία καθοδηγεί το επικοινωνιακό ταξίδι. Παράλληλα, θα κυκλοφορήσει και print καμπάνια στον κλαδικό τύπο τροφίμων, με διαφορετικό δημιουργικό, η οποία θα αναδεικνύει τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των baby φύλλων.

Σε επίπεδο συνεργατών, τα print και outdoor υλικά δημιούργησε η Kitchen.was, το digital strategy, τα social media και το social media content η Darkpony, ενώ την παραγωγή των τριών videos της καμπάνιας η Real Creations. Τη στρατηγική επικοινωνίας, τη media strategy και το media bying υλοποιεί το in-house τμήμα marketing της εταιρείας.

Keywords
Τυχαία Θέματα