Η Eurolife FFH εγκαινίασε ακόμη έναν παιδικό σταθμό

Την Κυριακή, 1 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκαν στο ακριτικό νησί του Καστελόριζου τα εγκαίνια του πρώτου Δημοτικού Παιδικού Σταθμού του νησιού, ενός έργου που πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη της Eurolife FFH, σε συνεργασία με τον Δήμο Μεγίστης και τη Hopegenesis.

Ο Δημοτικός Παιδικός Σταθμός στο Καστελόριζο είναι ο μοναδικός στο νησί και αποτελεί τον τέταρτο κατά σειρά που εγκαινιάζεται μέσα από το κοινό πρόγραμμα της Eurolife FFH και της Hopegenesis για την αντιμετώπιση της υπογεννητικότητας. Έχουν προηγηθεί εκείνοι στην Πάτμο, τα Άγραφα και τους Λειψούς, επίσης, οι πρώτοι στις περιοχές

αυτές.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ασφαλιστικής, Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου, δήλωσε σχετικά: «Τα εγκαίνια του Δημοτικού Παιδικού Σταθμού στο ακριτικό Καστελόριζο, το νοτιοανατολικότερο σημείο της χώρας μας, έχει σπουδαία σημασία και είναι ένα γεγονός με ιδιαίτερη συναισθηματική βαρύτητα από μόνο του».

Ο Αντιδήμαρχος Μεγίστης, Στράτος Αμύγδαλος, ανέφερε: «Σήμερα αισθανόμαστε ευτυχείς που καλύπτουμε και αυτήν την εκπαιδευτική βαθμίδα, εγκαινιάζοντας τον πρώτο Δημοτικό Παιδικό Σταθμό του νησιού μας. Ευχαριστούμε από καρδιάς την Hopegenesis και τη Eurolife FFH, που χωρίς αυτούς, αυτό το όνειρό μας για το Καστελόριζο δεν θα είχε πάρει σάρκα και οστά».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εταιρεία έχει δεσμευτεί να δημιουργεί από έναν παιδικό σταθμό στις περιοχές που έχει υιοθετήσει, σε συνεργασία με τους τοπικούς Δήμους.

Keywords
Τυχαία Θέματα