To Netflix με νέα Global President of Advertising

Μετά από έναν χρόνο αφού εντάχθηκε στο Netflix, αναλαμβάνοντας το λανσάρισμα των διαφημιστικών του δραστηριοτήτων, η President of Advertising παγκοσμίως, Jeremi Gorman, αποχωρεί από τη streaming πλατφόρμα. Την J. Gorman θα διαδεχτεί η νυν VP of Studio Operations του Netflix, Amy

Reinhard, η οποία διαθέτει επαγγελματική εμπειρία στο TV distribution και εντάχθηκε στο Netflix το 2016 ως VP of Content Acquisition.

Αν και ο κόσμος της διαφήμισης είναι ακόμη νέος για την Amy Reinhard, ο co-CEO της εταιρείας Greg Peters σημείωσε ότι οι ικανότητές της έχουν να προσφέρουν στον ρόλο της. «Στα σχεδόν επτά χρόνια της στο Netflix, η Amy αποδείχθηκε μια εξαιρετικά δυνατή ηγέτιδα με βαθιά κατανόηση της αγοράς του entertainment και των προτιμήσεων των καταναλωτών, καθώς και τη δυνατότητα να χτίζει μακροχρόνιες σχέσεις σε όλο το industry.

Αυτές οι δεξιότητες, ειδικά αυτές που αφορούν την τηλεόραση και τον κινηματογράφο, είναι κομβικές για την επιτυχία της διαφημιστικής μας δραστηριότητας», σχολίασε. Παράλληλα, ευχαρίστησε την J. Gorman για το χτίσιμο της διαφημιστικής δραστηριότητας της πλατφόρμας «εκ του μηδενός» και «την τοποθέτηση των θεμελίων που χρειάζεται για να επιτύχει».

(Πηγή: Campaign)

Keywords
Τυχαία Θέματα