Η Amita Motion παρουσίασε τα πρώτα της NFTs στην Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2022

Η φετινή Ημέρα Θετική Ενέργειας από την Amita Motion επεφύλασσε πολλές εκπλήξεις και μοναδικές θετικές στιγμές.

Την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου, ο μεγαλύτερος και πιο θετικός μουσικός θεσμός της χώρας, ενθουσίασε τους περισσότερους από 50.000 θεατές στο κατάμεστο ΟΑΚΑ, αλλά και όλους όσους την παρακολούθησαν online μέσω livestreaming, με το συναυλιακό υπερθέαμα από το απόλυτο

line up, τις ξεχωριστές εκπλήξεις και, φυσικά, τα πρώτα NFTs από την Amita Motion!

Αξιοποιώντας τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες, το brand δημιούργησε μία ξεχωριστή διαδραστική ενέργεια που συνδύασε physical και digital στοιχεία. Ο αγαπημένος χυμός των νέων, αποδεικνύοντας για ακόμα μία φορά τη συνέπεια του στην καινοτομία, μπήκε στον κόσμο του Metaverse, παρουσιάζοντας το πρώτο συλλεκτικό ψηφιακό έργο τέχνης by Amita Motion.
Μέσω διαγωνισμού στα TikTok accounts των παρουσιαστών της Ημέρας Θετικής Ενέργειας και στα social media της Amita Motion, 80 τυχεροί κέρδισαν από ένα μοναδικό Amita e-motion NFT.
Οι κάτοχοι του είχαν πρόσβαση, αρχικά στο Golden Circle της συναυλίας, σε “απόσταση αναπνοής” από τη σκηνή, μέσω των ειδικά σχεδιασμένων VIP NFTickets. Κατά τη διάρκεια της φαντασμαγορικής συναυλίας τα VIP NFTickets μεταμορφώθηκαν στο πρώτο ψηφιακό έργο τέχνης στην Ελλάδα από την Amita Motion, εμπνευσμένο από την καμπάνια του brand, #FreeYourEmotion.

To συλλεκτικό έργο τέχνης, που δημιουργήθηκε με χρήση τεχνολογίας blockchain, διασφαλίζοντας πως είναι μοναδικό και ανήκει αποκλειστικά στον κάτοχό του, πήρε τη μορφή digital βίντεο οπτικοποιώντας δημιουργικά πώς τα συναισθήματα της χαράς, της λύπης, του θυμού και της αγάπης μπορούν να γίνουν θετικά αν τα απελευθερώσουμε. Tο Amita e-motion NFT, έχει ενθουσιάσει τους κατόχους, αλλά και το κοινό, αποτελώντας το πρώτο βήμα της Amita Motion στο συναρπαστικό κόσμο του Metaverse.

Παράλληλα, στη φετινή Ημέρα Θετικής Ενέργειας, στο ειδικά διαμορφωμένο pop-up store, το κοινό μπορούσε να αγοράσει ρούχα και αξεσουάρ από τη συλλεκτική σειρά που δημιούργησε η Amita Motion σε συνεργασία με την Ελληνίδα σχεδιάστρια Ζωή Κέρος, εμπνευσμένη από την καμπάνια #FreeYourEmotion, με όλα τα έσοδα να διατίθενται για την υποστήριξη της λειτουργίας του Προγράμματος Μουσικοθεραπείας της ΕΛΕΠΑΠ.

Επιπλέον, σε συνέπεια με τη δέσμευση της Coca-Cola Τρία Έψιλον για μηδενικό ισοζύγιο εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα μέχρι το 2040, η Amita Motion φροντίζει, όπως κάθε χρόνο, για την αντιστάθμιση του 100% των εκπομπών που προκλήθηκαν στο event. Επίσης, ανέλαβε τη συλλογή και ανακύκλωση περισσότερων από 60.000 συσκευασιών που καταναλώθηκαν στην εκδήλωση και, σε συνεργασία με την Tetra Pak, θα τους δώσει δεύτερη ζωή.

Keywords
Τυχαία Θέματα