Η Amazon ενισχύει το e-commerce στις πλατφόρμες της Meta

Η Amazon επέκτεινε το e-commerce δίκτυό της, συνεργαζόμενη με τη Meta, ώστε οι χρήστες του Facebook και του Instagram να μπορούν να αγοράζουν από τα feed τους τα προϊόντα που πωλούνται στο δίκτυο πωλητών της. Η συνεργασία συνοδεύεται από μια ενσωματωμένη ρήτρα κοινής χρήσης δεδομένων για τους πελάτες, εάν οι πλατφόρμες συνδεθούν.

Οι

χρήστες της Meta μπορούν να επιλέξουν να συνδέσουν τους λογαριασμούς Facebook και Instagram με τους λογαριασμούς Amazon. Η εμπειρία opt-in επιτρέπει στους καταναλωτές να βλέπουν σε πραγματικό χρόνο τις τιμές, την επιλεξιμότητα Prime για τα προϊόντα, τις εκτιμήσεις παράδοσης και τις λεπτομέρειες του προϊόντος σε επιλεγμένες διαφημίσεις της Amazon στο Facebook και το Instagram.

Η λειτουργία επιτρέπει επίσης στους καταναλωτές στο Facebook και το Instagram να πραγματοποιούν αγορές στην Amazon χωρίς να εγκαταλείπουν τις πλατφόρμες. Η ενσωμάτωση των πλατφορμών Meta με την Amazon επιτρέπει στους διαφημιζένους να συνδέσουν και να στοχεύσουν τις διαφημίσεις σε ένα νέο δίκτυο αγοραστών. Βάσει αναφορών, η Meta αναζητά νέους τρόπους για να αυξήσει τα διαφημιστικά έσοδα της, ενώ η Amazon για να εξαπλώσει το e-commerce σε άλλα δίκτυα.

(Πηγή: MediaPost)

Keywords
Τυχαία Θέματα