H Action Global Communications Greece στο 2ο Wellbeingr Forum

Η Action Global Communications Greece ανέλαβε τη στρατηγική ενίσχυση της δημοσιότητας και της διαδικτυακής παρουσίας του 2ου Wellbeingr Forum, μιας διεθνούς συνάντησης που επικεντρώνεται στην ολιστική ευημερία.

Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας, η Action Global Communications Greece έχτισε και υλοποίησε ένα στοχευμένο digital πλάνο, καθώς και υπηρεσίες γραφείου Τύπου, για την ανάδειξη της αποστολής του φόρουμ, των θεμάτων που πραγματευόταν, καθώς και των συμμετεχόντων του.

To

πακέτο υπηρεσιών digital marketing που προσέφερε η Action Global Communications Greece περιλάμβανε τη διαχείριση της παρουσίας της Wellbeingr σε Instagram, Facebook και LinkedIn, μαζί με υπηρεσίες Social Media Marketing, Performance Marketing (SoMe Ads), καθώς ενέργειες δημοσιότητας στα Μέσα.

Η Αγγελική Κιοφίρη, Country Manager της Action Global Communications Greece, σημειώνει: «Συνεργαζόμαστε με την Wellbeingr για δεύτερη συνεχόμενη φορά και είναι τιμή και χαρά μας που συμβάλλουμε στην αποστολή τους για την προώθηση της ψυχικής υγείας, καθώς επίσης και που με τις ενέργειές μας βοηθήσαμε στην επιτυχή διάχυση των μηνυμάτων του 2ου Διεθνούς Φόρουμ Wellbeingr και την ευρύτερη δημοσιότητα της διοργάνωσης».

Keywords
Τυχαία Θέματα