Η Real Chemistry επεκτείνεται στην Ευρώπη

Η Real Chemistry επεκτείνεται στην Ευρώπη με το άνοιγμα ενός νέου γραφείου και την προσθήκη τεσσάρων στελεχών στην ηγετική της ομάδα. Η τιμώμενη εταιρεία ως MM+M Agency 100, το 2023, ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι ανοίγει ένα δεύτερο γραφείο στο Ηνωμένο Βασίλειο με έδρα το Μάντσεστερ, το οποίο θα λειτουργήσει στις αρχές του επόμενου έτους.

Το agency διεξάγει ήδη τις δραστηριότητές του σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική (EMEA) από τα σημεία που βρίσκονται στο Λονδίνο

και τη Ζυρίχη. Για να υποστηρίξει την επέκταση της παρουσίας του στην EMEA, το agency προσέλαβε τον Jason Gardner ως SVP, Head of Medical, τη Celine Parmentier ως SVP, Head of Client Services, καθώς και τους James Graham και Greg Barter ως EVP, Executive Director στη 21GRAMS, μέρος της Real Chemistry.

Τα τέσσερα στελέχη έχουν εμπειρία στη φαρμακευτική βιομηχανία, καθώς και στους τομείς της διαφήμισης και του marketing. «Είχαμε τεράστια ανάπτυξη στην περιοχή της ΕΜΕΑ από το άνοιγμα του γραφείου μας στο Λονδίνο, το 2009», δήλωσε ο CEO της Real Chemistry, Shankar Narayanan. (Πηγή: Campaign)

Keywords
Τυχαία Θέματα