Αλλαγές στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Seeds for the Future» της Huawei Ευρώπης

Στις 23 Ιανουαρίου, στο Πεκίνο, ολοκληρώθηκε η τελετή λήξης «Seeds for the Future European Grand Finale» στο οποίο συμμετείχαν οι απόφοιτοι του εκπαιδευτικού προγράμματος «Seeds for the Future» προερχόμενοι από 22 ευρωπαϊκές χώρες.

Στην εκδήλωση, που διοργάνωσε η Huawei Ευρώπης, παρουσιάστηκαν τα συλλογικά επιτεύγματα των μελλοντικών

ηγετών του τομέα Tεχνολογιών Πληροφορικής & Επικοινωνιών (ΤΠΕ), οι οποίοι είχαν νωρίτερα παρακολουθήσει το αντίστοιχο εκπαιδευτικό πρόγραμμα στις χώρες τους. Aπό την Ελλάδα, συμμετείχαν η Χριστίνα Διαμαντή, φοιτήτρια του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και ο Γιάννης Διλμπέρης Μεταπτυχιακός Φοιτητής του ΑΠΘ.

Ο Αντιπρόεδρος της Huawei Ευρώπης, Radoslaw Kedzia, ανακοίνωσε τα σχέδια της Huawei να επιταχύνει τις προσπάθειες για την προώθηση της καλλιέργειας ταλέντων: «Η Huawei είναι υπερήφανη που ανακοινώνει τη διεξαγωγή του εκπαιδευτικού προγράμματος “Seeds for the Future” για πρώτη φορά σε ευρωπαϊκό επίπεδο με φυσική παρουσία, τον Ιούλιο του 2024 που θα πραγματοποιηθεί στη Ρώμη. Αυτή η πρωτοβουλία, με γνώμονα το πνεύμα της διεθνούς συνεργασίας και διαλόγου, θα φέρει σε επαφή φοιτητές/-τριες από διάφορες χώρες της Ευρώπης, ενισχύοντας ένα οικοσύστημα μάθησης και συνεργατικής ανάπτυξης start-up ιδεών με τη χρήση της τεχνολογίας για το κοινό καλό».

Keywords
Τυχαία Θέματα