e-Commerce Summit @ Costa Navarino: Σημείο συνάντησης για την αφρόκρεμα του ελληνικού e-Commerce

Εκεί, στις εντυπωσιακές εγκαταστάσεις του Costa Navarino, θα μαζευτεί η crème de la crème του ελληνικού ηλεκτρονικού επιχειρείν. Δεκάδες υψηλόβαθμα στελέχη από καταξιωμένα e-shops και e-businesses θα δώσουν το «παρών», προκειμένου να δικτυωθούν με κορυφαίους προμηθευτές της αγοράς.

Τι είναι ακριβώς, όμως, το e-Commerce Summit @ Costa Navarino; Πρόκειται για ένα premium event για B2B συναντήσεις, στο ανώτατο επίπεδο, για τον κλάδο του ηλεκτρονικού επιχειρείν, το οποίο έχει ως στόχο

και όραμα να αποτελέσει το ετήσιο ραντεβού των decision makers του κλάδου.

Κατά τη διάρκεια του διημέρου θα πραγματοποιηθούν one-to-one επιχειρηματικές συναντήσεις, keynote παρουσιάσεις, panel discussions αλλά και ομαδικές ψυχαγωγικές δραστηριότητες με τη σφραγίδα premium ποιότητας του Costa Navarino.

Συνολικά, λοιπόν, θα αποτελέσει μια μοναδική ευκαιρία για δικτύωση, σύσφιξη σχέσεων, γόνιμη ανταλλαγή απόψεων, δημιουργία ποιοτικών leads και απόκτηση νέων συνεργατών.

Ποιοι θα συμμετασχουν
Συνολικά έχουν επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους και θα λάβουν μέρος 34 decision makers από διαφορετικούς κλάδους. Όλοι τους senior στελέχη, έμπειροι, με γνώση του αντικειμένου και διάθεση να ακούσουν και να ακουστούν. Οι εταιρείες που θα εκπροσωπηθούν είναι, σε αλφαβητική σειρά, οι εξής:

Altex, Apivita, attica, Calvin Klein, Celestino, Γρηγόρης ΑΒΕΕ, ΔΕΗ AE, Dixons South East Europe, Factory Outlet (FFOPSCO), FlexCar, Hondos Center, JD | Cosmos Group, Instacar, Intersport, Καυκάς, LaRedoute.gr, Leroy Merlin, L’Oreal Hellas, Meidanis SA, Metro, MyShoe.gr, Μυτιληναίος, Nestlé Nespresso S.A, Nrg, OPAP, OTE, Pharmacy295, Philipp Morris International, Plaisio Computers, Public Group, Samsonite.gr, Σκλαβενίτης, Spitishop, ToFarmakeiomou.gr, Tommy Hilfiger, Zakcret Sports Group.

Εκεί θα συναντήσουν 30+ εκπροσώπους από εταιρείες παροχής υπηρεσιών και λύσεων που αφορούν στο ηλεκτρονικό επιχειρείν. Από το Customer Experience, το CRO και το Omnichannel, μέχρι το Loyalty, το Performance Marketing, τα Logistics, τα Payments και το UX/UI.

Μπορείτε να δείτε την αναλυτική λίστα συμμετεχόντων στο https://www.navarinoecommercesummit.gr/attendees.

Το πρόγραμμα του διήμερου
Οι εργασίες του e-Commerce Summit @ Costa Navarino θα αρχίσουν στις 13:00 της 24ης Απριλίου και θα ολοκληρωθούν την επόμενη μέρα στις 16:00. Η έμφαση στην ατζέντα θα δοθεί στις δεκάδες αποκλειστικές one2one επιχειρηματικές συναντήσεις, διάρκειας 15 λεπτών, που θα πραγματοποιηθούν μεταξύ decision makers και προμηθευτών με βάση τις προτιμήσεις και τα θέλω που οι ίδιοι θα έχουν εκφράσει.

Επίσης, θα υπάρξουν ομαδικές δραστηριότητες ψυχαγωγίας, χαλάρωσης και σύσφιξης σχέσεων μεταξύ των συμμετεχόντων, όπως golf και wine tasting. Αλλά, βεβαίως, και γεύματα και δείπνο με τα καλύτερα προϊόντα της ελληνικής γης και τη δημιουργική υπογραφή των σεφ του Costa Navarino.

Το e-Commerce Summit θα έχει όμως και 2 πολύ ενδιαφέρουσες θεματικές ενότητες με keynote ομιλίες και panel discussions.

Την 1η μέρα, η Ξένια Κούρτογλου (Focus Bari) θα παρουσιάσει ποιος είναι σήμερα ο Έλληνας e-shopper και ποιες είναι οι συνήθειες, οι ανάγκες και οι προσδοκίες του όταν ψωνίζει online, ενώ στη συνέχεια θα συζητήσει τα ευρήματα με στελέχη της αγοράς.

Αντίστοιχα, τη 2η μέρα, ο Γεώργιος Ι. Δουκίδης (ELTRUN & ΙΕΛΚΑ) θα αναλύσει μερικά από τα κυριότερα θέματα που αντιμετωπίζουν και επηρεάζουν τους Έλληνες καταναλωτές στο ιδιαίτερα δυναμικό περιβάλλον που ζούμε και στη συνέχεια θα ανταλλάξει απόψεις με επικεφαλής διαφόρων e-shops για το πώς θα χρειαστεί να προσαρμόσουν την στρατηγική τους.

Πολλοί οι λόγοι, ως εκ τούτου, για να βρεθείτε στις 24-25 Απριλίου, στο e-Commerce Summit @ Costa Navarino. Στον τόπο όπου μεγαλούργησε ο Νέστωρας ο Φιλόξενος.

Keywords
Τυχαία Θέματα