Από την 2yolk το νέο λογότυπο Praktiker

Στην 2yolk ανέθεσε η Praktiker Hellas τη δημιουργία του νέου της λογοτύπου. Η συνεργασία του branding agency με το ελληνικό δίκτυο καταστημάτων home improvement & DIY σηματοδοτεί, όπως αναφέρει το ίδιο το agency, την επόμενη ημέρα του brand, το οποίο πλέον προσεγγίζει τον τομέα του οικιακού εξοπλισμού με 360º τρόπο.

Σημειώνεται δε ότι, αυτήν τη στιγμή,

η Praktiker εγκαινιάζει πλήρως το τμήμα οικιακών συσκευών και επεκτείνει το δίκτυο καταστημάτων της στην Αττική και σε όλη την Ελλάδα, με καταστήματα νέας γενιάς και πλήρως ανακαινισμένους χώρους.

Το νέο λογότυπο διαθέτει μια φρέσκια, σπιτική και φιλική, όπως χαρακτηρίζεται, ταυτότητα, η οποία θέτει την αγάπη για το σπίτι στο επίκεντρο της μάρκας και συμπληρώνει το ανανεωμένο, απλό και στιβαρό λογότυπο.

Είναι δε σχεδιασμένο για να ανανεώσει τις προσόψεις των καταστημάτων και να αποτελέσει αγαπημένο προορισμό για τους λάτρεις του σπιτιού. Επιπλέον, «θα ενσωματώσει την ψηφιακή παρουσία του brand σε όλες τις πλατφόρμες και θα ηγηθεί των εργαλείων που υποστηρίζουν μια responsive, agile και phygital retail μάρκα».

Keywords
Τυχαία Θέματα