Νέα Head of People & Culture στη NetSteps

Η Σπυριδούλα Ζηνέλη ανέλαβε τη θέση της Head of People & Culture στη NetSteps, για να ηγηθεί των προσπαθειών της εταιρείας για την προώθηση μιας κουλτούρας αριστείας, καινοτομίας και συμπερίληψης, καθώς η NetSteps συνεχίζει την ανάπτυξη και επέκτασή της.

H Σπυριδούλα Ζηνέλη διαθέτει 15ετή εμπειρία σε συμβουλευτική υπηρεσιών, εκπαιδεύσεις, technical recruitment, σχεδιασμό και υλοποίηση

εταιρικών διαδικασιών, σε Ελλάδα & Ηνωμένο Βασίλειο, με αποδεδειγμένο ιστορικό στην προώθηση του πολιτιστικού μετασχηματισμού, της ανάπτυξης ταλέντων και της δέσμευσης των εργαζομένων.

Ο CEO της NetSteps, Ιωάννης Καραλής, ανέφερε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε την Σπυριδούλα στην ομάδα μας. Η εκτεταμένη εμπειρία της στη διαχείριση ομάδων, σε στρατηγικές πρωτοβουλίες ανάπτυξης και στην καθοδήγηση ομαδικών επιτευγμάτων μέσα από την προσωπική εξέλιξη κάθε μέλους της ομάδας, αλλά και το πάθος της για την προώθηση μιας θετικής και χωρίς αποκλεισμούς εργασιακής κουλτούρας, ευθυγραμμίζονται απόλυτα με τις αξίες και το όραμα της NetSteps για το μέλλον».

Keywords
Τυχαία Θέματα