“H INTERSPORT παρουσιάζει το νέο adidas ADIZERO SL”

H INTERSPORT, μέσα από την επικοινωνιακή πλατφόρμα INTERSPORT PRO αναδεικνύει τις καινοτομίες των προϊόντων στις Running, Training & Outdoor κατηγορίες, καθώς και την εξειδίκευση των INTERSPORT Pro

Specialists, που θα βρει ο καταναλωτής στα flagship καταστήματά της αλυσίδας.

Με επίκεντρο το adidas Adizero SL, τo νέο running παπούτσι της adidas, η INTERSPORT παρουσιάζει όλα τα καινοτόμα χαρακτηριστικά & πλεονεκτήματα του, σε μία πρωτοπόρα ιδέα για την Ελλάδα.

To campaign execution του Adizero SL πραγματοποιήθηκε σε 360 επίδεδo.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα δημιουργείται ένα Forced Perspective video σε curved οθόνη, από την εταιρία “Digital Tribe”, και παρουσιάζει το νέο adidas Adizero SL στην εξωτερική οθόνη του καταστήματος στην Ερμού, δημιουργώντας έτσι μια μοναδική εμπειρία για τους επισκέπτες του εμπορικότερου δρόμου της Αθήνας.

Συγκεκριμένα δημιουργήθηκε εξωτερική βιτρίνα στο κατάστημα της Ερμού – μία εντυπωσιακή κατασκευή με hero το παπούτσι συνδυάζοντας επίσης και μια digital οθόνη η οποία με εντυπωσιακά εφέ δίνει κίνηση και πιο σημαντικό επικεντρώνεται στην ταχύτητα που είναι και το βασικό USP της καμπάνιας. Στην είσοδο του καταστήματος, engage area, επίσης ο επισκέπτη θα βρει μία εντυπωσιακή κατασκευή, στην ίδια λογική της βιτρίνα που σε συνδυασμό με το digital ring δίνει μία εντυπωσιακή shopping εμπειρία.

Την ίδια στιγμή, στον τρίτο όροφο στο The Mall Athens, έχει τοποθετηθεί ένα activation booth με ήρωες τα adidas Adizero και τους INTERSPORT Pro Specialists έτοιμους να απαντήσουν σε οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεται το κοινό για τα νέα running παπούτσια και τις τεχνολογίες τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα