Ανανεωμένη ταυτότητα για τη Johnson & Johnson

Η Johnson & Johnson ανανεώνει το εμπορικό της σήμα και ενώνει τόσο τον τομέα της ιατρικής τεχνολογίας, όσο και τον φαρμακευτικό τομέα της υπό το εμπορικό σήμα Johnson & Johnson «για να καταδείξει τη συνολική της δύναμη στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης».

Ο Joaquin

Duato, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και Διευθύνων Σύμβουλος, δήλωσε: «Η ενοποίηση των διαφορετικών μας επιχειρήσεων κάτω από το ανανεωμένο εμπορικό σήμα της Johnson & Johnson αντικατοπτρίζει τη μοναδική μας ικανότητα να επαναπροσδιορίζουμε την υγειονομική περίθαλψη μέσω της διαρκώς εξελισσόμενης καινοτομίας, παραμένοντας, παράλληλα, πιστοί στις αξίες μας και στο επίπεδο φροντίδας που οι ασθενείς και οι γιατροί περιμένουν από εμάς».

Προχωρώντας μπροστά, οι δύο τομείς της εταιρείας θα συνδέονται περισσότερο με το εμπορικό σήμα Johnson & Johnson. Με την πάροδο του χρόνου, η Janssen, ο φαρμακευτικός τομέας της εταιρείας, θα ονομαστεί Johnson & Johnson Innovative Medicine και ο τομέας ιατρικής τεχνολογίας θα συνεχίσει να ονομάζεται Johnson & Johnson MedTech.

Keywords
Τυχαία Θέματα