Η Miele Hellas στο Greek Maritime Golf Event 2023

Επίσημος χορηγός στο φετινό Greek Maritime Golf Event, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Costa Navarino, στις 8-10 Σεπτεμβρίου, για στελέχη της ναυτιλίας, υπήρξε η Miele.

Οι συμμετέχοντες είχαν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν τη «Life in Miele» εμπειρία με την ομάδα της Miele Hellas να προσφέρει φρέσκο αλεσμένο καφέ από κόκκους

δικής της παραγωγής και καφετιέρες με δυνατότητα αναγνώρισης χρήστη, δημιουργίες με την υπογραφή του Miele chef και ποικιλία κρασιών, χορηγία του κτήματος Semeli.

Παράλληλα, προσέφερε στους διαγωνιζομένους ένα premium gift box με αναμνηστικά μπαλάκια του γκολφ και μια πρόσκληση για private dinner τεσσάρων ατόμων, με signature πιάτα από τον Chef της Miele, στο Miele Experience Center στο Μαρούσι και στο καινούργιο κατάστημα Miele x Gruppo Cucine, στη Βούλα, ενώ ο νικητής του τουρνουά έλαβε τη συλλεκτική συλλογή ποτηριών Miele Riedel.

Επιπρόσθετα, η εταιρεία διέθεσε στη λαχειοφόρο αγορά της διοργάνωσης για τη στήριξη του συλλόγου γονέων παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια «Η Φλόγα» μια καφετιέρα Miele.

Keywords
Τυχαία Θέματα