To Dove σε νέα global καμπάνια #TheFaceof10

Το Dove λάνσαρε νέα παγκόσμια καμπάνια, σχεδιασμένη να αντιμετωπίσει το ζήτημα της έκθεσης των νεαρών κοριτσιών σε skincare περιεχόμενο για ενήλικες. Η παγκόσμια καμπάνια, με την ονομασία #TheFaceof10, δημιουργήθηκε από την Ogilvy UK και περιλαμβάνει digital out-of-home υλικά που θα προβληθούν σε Ηνωμένο Βασίλειο, Ευρώπη και ΗΠΑ.

Το υλικό αυτό συνοδεύεται από paid social media

content και creator content στο TikTok, στις ίδιες αγορές. Το brand της Unilever συνεργάζεται και με την ηθοποιό και παρουσιάστρια Drew Barrymore, μαζί με creators, δερματολόγους και ειδικούς σε θέματα αυτοεκτίμησης, προκειμένου να βοηθήσει γονείς και φροντιστές να διαχειριστούν συζητήσεις γύρω από την αντιγήρανση με κορίτσια και νεαρές γυναίκες.

Η καμπάνια προτείνει πως τα πρόσωπα των κοριτσιών θα μπορούσαν να καλύπτονται με γκλίτερ, αυτοκόλλητα και face paint αντί για αντιγηραντικά προϊόντα όπως η ρετινόλη. Το Dove έχει επίσης δημιουργήσει μια δωρεάν ενότητα στη σελίδα της στο TikTok για την καμπάνια, η οποία προσφέρει οδηγίες για το πώς να μιλάμε στους νέους σχετικά με την πίεση της αντιγήρανσης και το άγχος για ομορφιά. Το media planning and buying για το #TheFaceof10 διαχειρίζεται η Mindshare.

(Πηγή: Campaign)

Keywords
Τυχαία Θέματα