Νέα corporate επικοινωνία της Όλυμπος, από τη McVictor & Hamilton

Για την Όλυμπος η σχέση εμπιστοσύνης που έχει χτίσει με τους καταναλωτές της, είναι το μεγαλύτερο, ίσως, επίτευγμά της στα σχεδόν 60 χρόνια ιστορίας της. Αυτό το γεγονός αποτέλεσε την έμπνευση για τη νέα corporate επικοινωνία της Όλυμπος.

Η καμπάνια «Με Κλειστά Μάτια» είναι μια ονειρική περιπλάνηση μιας γυναίκας που εμπιστεύεται τις αισθήσεις της και βρίσκει τον δρόμο της στην ελληνική φύση ακολουθώντας το ένστικτο και τις γνώσεις της. Μέσα από τοπία χαρακτηριστικά του τόπου και σκηνές

που αναδεικνύουν την παράδοση και τις αξίες της Όλυμπος, η πρωταγωνίστρια μιλά για το πώς νιώθει και τους λόγους που εμπιστεύεται την Όλυμπος.

Την καμπάνια «υπογράφει» η McVictor & Hamilton ενώ την παραγωγή ανέλαβε η Stefi Productions, με σκηνοθέτη τον Γιώργο Ζαφείρη, και τη μουσική ο Θανάσης Βασιλόπουλος. O Θαλής Πιτούλης, CEO McV&H, δήλωσε: «Είμαι ιδιαίτερα υπερήφανος για την δημιουργία αυτής της ταινίας, με ξεκάθαρες αξίες που τις έχουμε στο DNA μας και τις υποστηρίζουμε πιστά, πάντα». Η καμπάνια θα «τρέξει» σε τηλεόραση και internet.

Keywords
Τυχαία Θέματα