H Κρι Κρι δημιούργησε Θεματικό Πάρκο & Μουσείο Παγωτού

Χρονιά ορόσημο για την ελληνική γαλακτοβιομηχανία Κρι Κρι αποτελεί το 2024, καθώς φέτος συμπληρώνει 70 χρόνια «σταθερής αναπτυξιακής πορείας, προσφοράς και καινοτομίας στην Ελλάδα», όπως επισημαίνει. Γιορτάζοντας αυτή την επέτειο, η εταιρεία δημιουργεί το πρώτο Θεματικό Πάρκο «Εργοστάσιο Παγωτού» στην Ελλάδα,

ένα πάρκο εκπαιδευτικού και ψυχαγωγικού χαρακτήρα για μικρούς και μεγάλους, αλλά και έναν πόλο τουριστικής έλξης για την πόλη των Σερρών και σημείο αναφοράς για τη βιομηχανία του παγωτού στην Ελλάδα.

Το «Εργοστάσιο Παγωτού» αποτελεί έναν ειδικά σχεδιασμένο χώρο 2.000 τμ, τμήμα ενός καθαρά σύγχρονου βιομηχανικού χώρου, όπου οι επισκέπτες θα ξεναγούνται σε έξι διαφορετικές αίθουσες, και σε εργαστήρι παγωτού.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Κρι Κρι, Παναγιώτης Τσινάβος, δήλωσε σχετικά: «Η Κρι Κρι φέτος συμπληρώνει 70 χρόνια λειτουργίας στη χώρα μας, στήριξης της ελληνικής παραγωγής και διαρκούς ανάπτυξης με όραμα, συνέπεια και φροντίδα για τους ανθρώπους μας. Γιορτάζουμε αυτή τη σημαντική επέτειο με τη δημιουργία του Εργοστασίου Παγωτού, ενός σύγχρονου θεματικού πάρκου στην πόλη των Σερρών, το οποίο αποτελεί το δώρο μας στην ελληνική κοινωνία που μας δείχνει έμπρακτα την εμπιστοσύνη της όλα αυτά τα χρόνια». Αξίζει να σημειωθεί ότι για τη διετία 2024 – 2025, η σερραϊκή βιομηχανία γάλακτος σχεδιάζει να υλοποιήσει επενδύσεις ύψους 30 εκατ. ευρώ, οι οποίες θα εστιάζουν στον τομέα της βιωσιμότητας.

Keywords
Τυχαία Θέματα