TailWind EMEA και GlobalWebIndex σε αποκλειστική συνεργασία

Βοηθούν τους τοπικούς marketers να κατανοήσουν το κοινό-στόχο τους.

Η TailWind EMEA και η GlobalWebIndex (GWI) προχώρησαν σε αποκλειστική συνεργασία στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική, συνδυάζοντας την εξυπηρέτηση της Tailwind και τη γνώση των τοπικών αγορών με την έρευνα καταναλωτών της GWI. Η συνεργασία ενώνει τη βαθιά κατανόηση των τοπικών αγορών και των αναγκών των επιχειρήσεων στις εκάστοτε χώρες, με πλούσια δεδομένα από τη βαθύτερη, ομογενοποιημένη έρευνα καταναλωτών σε 46 αγορές.

Η πρόσβαση σε αυτά τα δεδομένα δίνει τη δυνατότητα

στους marketers να κατανοήσουν το κοινό-στόχο τους και να λάβουν αποφάσεις που υποστηρίζονται επιστημονικά. Στον πυρήνα των λύσεων που προσφέρει η GWI είναι: σκιαγράφηση και τμηματοποίηση κοινού, media planning & buying, επαλήθευση κοινού, brand tracking, ανάλυση καταναλωτικών τάσεων και δεδομένων, καθώς και ευέλικτες λύσεις για custom έρευνα.

Η Εύα Χριστοπούλου, Διευθύνουσα Σύμβουλος της TailWind EMEA δήλωσε: «Η GlobalWebIndex μέσα από τις τριμηνιαίες έρευνες που εκτελεί σε 46 αγορές καταφέρνει να προσφέρει κάτι περισσότερο από δεδομένα. Δίνει πρόσβαση στο μυαλό των καταναλωτών με το πλέον απλό τρόπο για τους χρήστες της πλατφόρμας. Είμαστε ενθουσιασμένοι που είμαστε σε θέση να προσφέρουμε αυτήν τη μοναδική υπηρεσία στις τοπικές επιχειρήσεις, επιτρέποντάς τους να γνωρίσουν το κοινό-στόχο τους σε βάθος, εντοπίζοντας τις αγοραστικές τάσεις νωρίς, και παράλληλα βοηθώντας τους να αναπτύξουν την επιχείρησή τους».

Keywords
Τυχαία Θέματα