Παρεμβάσεις της Bayer κατά της πανδημίας

Πρωτοβουλίες και χορηγίες και στην Ελλάδα.

H Bayer συνεργάζεται με την επιστημονική κοινότητα, φορείς και κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο παρέχοντάς τους πρόσβαση σε ευρεία γκάμα πληροφοριών και ευρημάτων της, προκειμένου να αναπτυχθούν θεραπείες έναντι του Covid-19. Η εταιρεία συμμετέχει στην Πρωτοβουλία Θεραπευτικού Επιταχυντή Covid-19 του Ιδρύματος Bill

& Melinda Gates και συνεργάζεται στον Καναδά με το Ινστιτούτο Έρευνας για την Υγεία του Πληθυσμού (PHRI) για την έναρξη έρευνών για τον εντοπισμό θεραπειών κατά του Covid-19.

Επιπλέον, η Bayer σε συνεργασία με το Sidekick προχώρησε στην παραμετροποίηση της συγκεκριμένης πλατφόρμας, έτσι ώστε να είναι εφικτή η από απόσταση ιατρική παρακολούθηση των ασθενών με Covid-19. Στη χώρα μας, η Bayer Ελλάς υποστήριξε το ΕΣΥ με τη χορηγία 15.000 εξειδικευμένων ιατρικών προστατευτικών μέσων, ενώ είναι η μόνη εταιρεία βιοεπιστημών που υποστηρίζει ενεργά τις εταιρείες που αναδείχθηκαν στον διαγωνισμό #GreeceVsVirus, μια σειρά πρωτοβουλιών ψηφιακής καινοτομίας ενάντια στην πανδημία. Επίσης, εξασφάλισε την τροφοδότηση των προϊόντων της στην αγορά, με γνώμονα την προστασία της υγείας εργαζόμενων και συνεργατών της.

Keywords
Τυχαία Θέματα