Νέες δυνατότητες

Στη σημερινή συγκυρία, η τεχνολογία συνεισφέρει…

Καταρχήν στο να παραμείνουμε συνδεδεμένοι, να συνεχίσουμε την καθημερινή μας εργασία, εκπαίδευση, ψυχαγωγία, να διατηρήσουμε επαφή με όσα αγαπάμε. Κοιτώντας στο μέλλον, στη διαμόρφωση μιας ψηφιακής κοινωνίας με νέες δυνατότητες. Χρέος μας είναι να βοηθήσουμε τους πιο ευάλωτους, με τις δεξιότητες, την εκπαίδευση και τα εργαλεία που είναι απαραίτητα ώστε να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτό το ταξίδι.

Ο σύμμαχος μου στην κρίση που διανύουμε είναι…

Η

αισιόδοξη φύση μου και οι φίλοι μου που στηρίζει ο ένας τον άλλον. Θεωρώ βέβαια το εαυτό μου τυχερό που είμαι υγιής, μπορώ να συνεχίσω να είμαι παραγωγική και μπορώ να χαίρομαι κάποια βασικά, όπως να δοκιμάζω νέες συνταγές και να ταξιδεύω «ψηφιακά».

Η ταύτιση επιχειρηματικότητας και αειφορίας θα επιτευχθεί όταν…

Οι επιχειρήσεις αναγνωρίσουν ότι η επιχειρηματική απόδοση και επιτυχία δεν είναι δυνατή αν δεν υπηρετούν έναν ευρύτερο σκοπό ώστε να συμβάλλουν στα μεγάλα ζητήματα, όπως κλιματική αλλαγή, ισότητα, ανεργία. Η πανδημία που ζούμε έφερε στο προσκήνιο τον ρόλο των επιχειρήσεων ως αξιόπιστων φορέων ενημέρωσης και δράσης για την αντιμετώπιση της υγειονομικής και οικονομικής κρίσης, βάζοντας το κοινωνικό καλό πριν από την κερδοφορία.

Οι άνθρωποι αύριο θα αντιλαμβάνονται τις επιχειρήσεις ως…

Φορείς καινοτομίας και δημιουργούς εμπειριών που αλλάζουν τη ζωή μας προς το καλύτερο.

Μια δουλειά που ζήλεψα είναι…

Να είμαι μέλος της ομάδας επικοινωνίας στον Λευκό Οίκο, ειδικά την εποχή Obama. Από τα πρώτα χρόνια μου στην Αμερική αυτό ήταν κάτι που θεωρούσα συναρπαστικό. Και στην Ελλάδα, είχα πάρει μια γεύση πολιτικής επικοινωνίας όσο ήμουν στην Burson-Marsteller, και σήμερα χαίρομαι να παρακολουθώ την ομάδα επικοινωνίας του Πρωθυπουργού, ειδικά στα digital & social media.

Οι δεξιότητες που πρέπει να έχει ο επαγγελματίας του αύριο είναι…

Συνδυασμός κλασικών δεξιοτήτων, όπως στρατηγική και δημιουργικότητα, ικανότητα ανάλυσης τάσεων, αυθεντικός λόγος, σε συνδυασμό με business mindset, εξοικείωση με νέες τεχνολογίες και εκπαίδευση πάνω σε digital εργαλεία, όπως data analytics.

Το κείμενο υπογράφει η Νικόλ Ιωαννίδη, Head of Corporate Affairs, Vodafone Ελλάδας

Keywords
Τυχαία Θέματα