Τηλεκαρφώματα:Βρέχει «κουτσομπολιά» στη στράτα μου!

18:39 28/9/2012 - Πηγή: TVNea
Για άλλη μια φορά τα «Τηλεκαρφώματα» είναι εδώ στο “TvNea” για να σαςενημερώσουν, αλλά και να σας ψυχαγωγήσουν. Λάβετε θέσεις και ξεκινάμε!

Ο Μπέζος «τρελάθηκε» *-* Πρεμιέρα για «Δέστε τους» *-* Bye Βye “Asi” *-* 20 χρόνια Φοίβος
Πόλεμος ξέσπασε αυτή την εβδομάδα ενάντια στον Γιάννη Μπέζο,μετά τη συνέντευξη του ηθοποιού στο περιοδικό Glam για το νέοτηλεοπτικό σκηνικό, δηλώνοντας ότι «Θα φύγει η σαβούρα». Πρώτη σχολίασε ησεναριογράφος Άννα Χατζησοφιά και ακολούθησε η οργή της Έλενας Ακρίτα στο facebook
με σκληρούς χαρακτηρισμούς,τονίζοντας ότι πολλοί συνάδελφοί τους πεθαίνουν από την πείνα, ενώ πρόσθεσεειρωνικά «Εσύ έχεις δουλειά, κοιμήσου ήσυχα». Φυσικά ακολούθησαν και από άλλουςσχολιασμοί, εκείνος όμως αρνήθηκε να μπει στη διαδικασία να σχολιάσει τοοτιδήποτε. Εγώ όμως αναρωτιέμαι για τοσοβαρό αυτό ατόπημα του ταλαντούχου ηθοποιού. Είναι η έπαρση υπεύθυνη για τιςδηλώσεις του ή μήπως κρύβεται και κάτι άλλο?

Πρεμιέρα και για το «Δέστε τους» στον Alpha, είχαμε την Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου μετα πρόσωπα της εκπομπής ανανεωμένα μεν, στάσιμα δε. Παρά το νέο σκηνικό, ηεκπομπή κινήθηκε στο ίδιο στυλ με πέρσι με ελάχιστες αλλαγές. Αυτό είχε σαναποτέλεσμα να τους κοστίσει στα νούμερα της τηλεθέασης. Το «δήθεν» ευτυχισμένοπαρεάκι που παίζει παιχνίδια και κάνει«κους κους» μάλλον κούρασε τον κόσμο και ήρθε η στιγμή να αλλάξει τη συνταγή.
Επιτέλους και ένα καλό νέο! Ο ΑΝΤ1 αποφάσισε, ενόψει τηςπρεμιέρας του Γιώργου Παπαδάκη την 1η του Οκτώβρη, να μεταφέρει τηντηλεοπτική σειρά «Asi»στις 12:00 το μεσημέρι για να ενισχύσει το «Πρωινό ΑΝΤ1». Τη θέση της στηβραδινή ζώνη, θα πάρει από 5/10, η επιτυχημένη αμερικανική σειρά “Greys Anatomy”. Άντε να αραιώνουμε σιγά σιγά από τα τούρκικα σίριαλ,γιατί έτσι όπως πάμε θα γίνει η δεύτερή μας γλώσσα κι όχι τίποτα άλλο, αλλάείναι και εντελώς κακόηχη!
Κλείνοντας, δεν μπορώ να μην αναφέρω τη μεγάλη συναυλία τουΦοίβου για τα 20 χρόνια παρουσίας του στην Ελληνική μουσική σκηνή, πουπραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου στο ΟΑΚΑ. Συνολικά 16 καλλιτέχνεςβρέθηκαν στην ίδια σκηνή και τραγούδησαν επιτυχίες του , αποδεικνύοντας ότιόταν πρόκειται για ένα τέτοιο όνομα σαν του Φοίβου και μία συναυλία διαφορετικήαπό τις άλλες για τα ελληνικά δεδομένα, τότε μπορούν όλοι να συνυπάρξουν και νασυνεργαστούν, αφήνοντας πίσω τις όποιες διαφορές τους.

Αυτό ήταν και σήμερα. Εύχομαι ένα καλό σαββατοκύριακο, καιμία πιο ήρεμη εβδομάδα με λιγότερα ευτράπελα! e-mail: [email protected]
ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ MEDIA,ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!ΜΕ ΕΝΑ ΑΠΛΟ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ TVNEA,MAΘΑΙΝΕΙΣ ΠΡΩΤΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ SHOWBIZ!ΚΑΝΕ LIKE ΕΔΩ
http://tvnea.blogspot.gr/
Keywords
Τυχαία Θέματα