Πρεμιέρα για το "Πάμε πακέτο" - τι λέει η Β. Χατζηβασιλείου;

16:01 28/9/2012 - Πηγή: TVNea
Όχι μία, ούτε δύο, ούτε τρεις αλλά επτά τηλεοπτικές σεζόν μετρά συνολικά η εκπομπή "Πάμε πακέτο" της Βίκυς Χατζηβασιλείου στον Alpha και έπεται η όγδοη! Πρεμιέρα αυτή την Πέμπτη στις 21:00 κάνει το "Πάμε πακέτο", σε μία προσπάθεια να φέρει και πάλι κοντά ανθρώπους που η ζωή τους έκανε να χάσουν κάθε επικοινωνία. Ιστορίες ζωής και άνθρωποι απλοί, καθημερινοί.

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου φωτογραφήθηκε για το promo της δυνατής εκπομπής και μίλησε για την στάση που κρατά στον χώρο της τηλεόρασης:
"Κανείς δεν πρέπει να εφησυχάζει στην τηλεόραση - και όχι μόνο σ' αυτή! Κανείς δεν πρέπει να μένει στα κεκτημένα του. Πρέπει να γίνεται καλύτερος και για το τηλεοπτικό κοινό που τον εμπιστεύεται και τον ακολουθεί, αλλά και για τον εαυτό του - κι αυτό κάνω κι εγώ. Προσπαθώ μέσα από σκληρή δουλειά και αγάπη γι' αυτό που κάνω να γίνομαι ολοένα και καλύτερη!"

Για τις ιστορίες ζωής που παρουσιάζει μέσα από την εκπομπή της αλλά και για το γερό στομάχι που χρειάζεται να διαθέτει κανείς για να τις παρακολουθήσει, δηλώνει: "Γερό στομάχι και από τις δύο πλευρές! Και το κοινό κι εγώ. Πολύ συχνά έχω κόμπο στον λαιμό και στο στομάχι με όλες αυτές τις ιστορίες που πρωταγωνιστούν στην εκπομπή μου. Νιώθω πολλές φορές συγκλονισμένη με αυτές τις ιστορίες, μου έρχονται δάκρυα στα μάτια - κάποτε ακόμη και λυγμοί -, αλλά δεν σταματώ. Είμαι επαγγελματίας και πρέπει να κάνω τη δουλειά μου - και την κάνω."http://tvnea.blogspot.gr/
Keywords
Τυχαία Θέματα