Ποιος είναι ο πρώτος καλεσμένος της Μενεγάκη?

17:49 28/9/2012 - Πηγή: TVNea
Έκανε πέρσι την υπέρβαση και έπειτα από 15 περίπου χρόνια άλλαξε ζώνη στην εκπομπή της και το "καλημέρα" έγινε πλέον "καλησπέρα". Η Ελένη Μενεγάκη, μετά την επιτυχημένη της περσινή... θητεία στη μεσημεριανή ζώνη του Alpha, επανέρχεται με φουλ γκάζια τη Δευτέρα 1 Οκτωβρίου στη 13:00.

Γνωστή τελειομανής, η Ελένη έκανε αλλαγές στη σύνθεση του πάνελ μέχρι και την τελευταία στιγμή, ενώ κρύβει πολλούς νέους "άσσους" στο μανίκι
της, έτσι ώστε να κάνει καλό ποδαρικό την πρώτη του μήνα! Παρέα στην Ελένη θα κάνουν από τις θέσεις του πάνελ ο Γρηγόρης Γκουντάρας και ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, οι "ακλόνητοι" συνεργάτες της επιτυχημένης παρουσιάστριας. Επιστροφή στον τόπο του... εγκλήματος για την Κατερίνα Ζαρίφη, η οποία θα αποτελεί μέρος του πάνελ, ενώ new blood (ελληνιστί: νέο αίμα!) έρχεται να προσθέσει ένα... άρωμα φρεσκάδας στην εκπομπή! Αντωνία Καλλιμούκου (μοντέλο-παρουσιάστρια) και Ελιάνα Χρυσικοπούλου (αρχισυντάκτρια σε γυναικείο έντυπο) είναι τα νέα, πολλά υποσχόμενα αποκτήματα της dream team!

Παράλληλα, Βασίλης Καλλίδης, Άση Μπήλιου, Άννα-Μαρία Μπαρού, Άλεξ Κάβδας και Ειρήνη Χειρδάρη παραμένουν ως έχουν στις δικές τους στήλες, ενώ στο τιμόνι της αρχισυνταξίας θα βρίσκεται και πάλι η ικανότατη Ελένη Γελαλή. Τη σκηνοθεσία αναλαμβάνει ο Σταύρος Ζερβάκης (σκηνοθέτης του "Πρωινού Καφέ"). Όσον αφορά την θεματολογία της εκπομπής, αυτή θα κινείται στα περσινά επίπεδα, με τονωτικές... ενέσεις σε θέματα γυναικεία (όπως η εγκυμοσύνη, η μητρότητα, ο καλλωπισμός) αλλά και σε ιστορίες ζωής που θα διηγούνται απλοί και καθημερινοί άνθρωποι στο πλατώ. Στόχος της φετινής εκπομπής είναι να "αγκαλιάσει" ένα πιο ευρύ φάσμα θεμάτων, έτσι ώστε να περιλαμβάνει πολλά και διαφορετικά ενδιαφέροντα για τους τηλεθεατές. Ο πήχης έχει ανέβει ψηλότερα και η Ελένη είναι έτοιμη να ριχτεί ξανά στην τηλεοπτική "αρένα"!

Τέλος, στην πρεμιέρα της Ελένης θα είναι και ο Κώστας Μαρτάκης, ο οποίος θα ερμηνεύσει παλιές και νέες του επιτυχίες.(ΔΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΟΜΩΣ..)

Ραντεβού τη Δευτέρα 1 Οκτωβρίου στη 13:00 στον Alpha! Καλή αρχή στην Ελένη Μενεγάκη! http://tvnea.blogspot.gr/
Keywords
Τυχαία Θέματα