Θέλουν μαγειρική… αλά Voice!

18:49 8/9/2014 - Πηγή: TVNea
Το ότι το «Voice» ήταν από τα πιο πετυχημένα προγράμματα της προηγούμενης σεζόν, διαγράφοντας υψηλές τηλεθεάσεις, δεν χρειάζεται να το αναφέρω!

Δεν είναι τυχαίο που ο ΑΝΤ1 έδωσε αμέσως το «πράσινο φως» για την παραγωγή νέου κύκλου με σκοπό να βγει στον αέρα λίγο πριν το τέλος του 2014. Τα… συστατικά όμως, του talent show μουσικής, θέλουν κάποιοι να τα… μαγειρέψουν και να βγάλουν στον αέρα ένα παρόμοιου ύφους talent show με σκοπό όχι να βρεθεί ο πιο καλλίφωνος, αλλά ο πιο καλός… σεφ! Η ιδέα αυτή βέβαια δεν είναι καινούργια, αφού
το συγκεκριμένο talent show ξεκίνησε πριν από έναν χρόνο να προβάλλεται στην Αμερική και ήδη έχει πουληθεί σε αρκετές άλλες χώρες, ενώ αν όλα πάνε καλά τότε θα το δούμε να γίνεται και σε ελληνικό τηλεοπτικό σταθμό.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου η «Ants Production Hub» που ανήκει στον Όμιλο ΑΝΤ1 και διευθύνεται από τον Πέτρο Μπούτο έχει κάνει διάφορες προτάσεις σε τηλεοπτικά κανάλια για παραγωγές, μία εκ των οποίων είναι το «The Taste». Τι είναι αυτό; Σκεφτείτε το «The Voice», αλλά αντί για μικρόφωνα να υπάρχουν πολλές κατσαρόλες, αφού οι διαγωνιζόμενοι δεν κρίνονται για τις επιδόσεις τους στο τραγούδι, αλλά στη μαγειρική. Κατά τα άλλα υπάρχουν πολλά κοινά ανάμεσα στα δύο talent shows, αφού και στο «The Taste» υπάρχουν blind auditions, με τους διαγωνιζομένους να μαγειρεύουν και τους κριτές να πρέπει να αποφασίσουν χωρίς να τους βλέπουν, τρώγοντας μόνο μία μπουκιά από το φαγητό που ετοίμασαν, αν θα λάβουν μέρος ή όχι.

Όσοι καταφέρουν να πείσουν τους κριτές για τις μαγειρικές ικανότητές τους και να πατήσουν το κουμπί επιλέγοντάς τους να πάρουν μία θέση στην ομάδα τους θα λάβουν μέρος στις επόμενες διαδικασίες που απαιτούν πολύ… ψήσιμο. Για την ιστορία δε να αναφέρω ότι ένας από τους κριτές στο αμερικάνικο talent show είναι ο Anthony Bourdain Michael, διάσημος σεφ και συγγραφέας, με δικές του εκπομπές που σημειώνουν υψηλές τηλεθεάσεις.
Σύμφωνα λοιπόν με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου στο… ψήσιμο για το «The Taste» βρίσκονται δύο τηλεοπτικά κανάλια που έχουν ξεκινήσει κύκλο επαφών με τον Πέτρο Μπούτο. Ωστόσο ανασταλτικός παράγοντας φαίνεται ότι είναι το υψηλό κόστος παραγωγής του, αλλά ακόμα συνεχίζονται οι επαφές, χωρίς να έχει ληφθεί οριστική απόφαση. Για την καλύτερη ενημέρωσή σας πάντως, να αναφέρω ότι το talent show σημειώνει υψηλές τηλεθεάσεις σε όποια χώρα κι αν προβάλλεται, κάτι που έχει κάνει τα στελέχη από τους δύο υποψήφιους τηλεοπτικούς σταθμούς να το σκέφτονται πολύ σοβαρά μπας και καταφέρουν να το… μαγειρέψουν και στη χώρα μας και να πάρουμε κι εμείς… γεύση από το talent show μαγειρικής.
newsit.grhttp://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα