Θανατηφόρα ατάκα Θεοφάνους σε Μαραντίνη: «Στο στούντιο είμαι πάρα πολύ γλυκός. Δεν θα το ζήσεις ποτέ γιατί δουλεύω μόνο με τραγουδιστές»

10:16 27/4/2016 - Πηγή: TVNea
Τρώγονται σαν τον σκύλο με την γάτα, ανταλλάσσοντας αποστομωτικές και συνάμα απολαυστικές ατάκες. Ο λόγος για τον Γιώργο Θεοφάνους και τον Θοδωρή Μαραντίνη των οποίων η κόντρα, στο τελευταίο επεισόδιο των auditions του X Factor, έγινε βίντεο από το ΣΚΑΙ.

«Στο στούντιο είμαι πάρα πολύ γλυκός. Δεν θα το ζήσεις ποτέ γιατί δουλεύω μόνο με τραγουδιστές», είπε ο Γιώργος Θεοφάνους με τον γνωστό
τραγουδιστή να απαντάει: «Ευτυχώς, δόξα τω Θεώ» κάνοντας τον σταυρό του.

Ο αυστηρός των κριτών «την λέει» στον frontman των Onirama για το γεγονός του ότι δεν κόβει κανέναν ενώ ο Θοδωρής δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω και, μάλιστα, αποκαλεί ειρωνικά τον συνθέτη «κύριε Γιώργο».

Αποκορύφωμα στις μεταξύ τους συνομιλίες είναι η ατάκα του Θεοφάνους: «όταν εγώ έγραφα ροκ, εσύ ήσουν ακόμα σπέρμα», που επέφερε την απάντηση: «Σωστά, γιατί έχεις και μία ηλικία»!

Ας ελπίσουμε πως πρόκειται για ένα καλοστημένο σχέδιο με σκοπό την άνοδο της τηλεθέασης και την αύξηση του ενδιαφέροντος του τηλεοπτικού κοινού και όχι για μια αληθινή κόντρα που είδε απλώς τα φώτα της δημοσιότητας.http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα