Μύρωνας Στρατής: «Έχω νιώσει άβολα σε σημείο που ήθελα να πάω στο μπάνιο και να κουρνιάσω σε εμβρυϊκή στάση»

09:45 27/4/2016 - Πηγή: TVNea
Εκπροσωπεί την ελληνική pop-rock σκηνή και μάλιστα με πολύ μεγάλη επιτυχία. Ο λόγος για τον Μύρωνα Στρατή που σε κάθε live του ξεσηκώνει τα πλήθη με τα χορευτικά και εύρυθμα κομμάτια που ερμηνεύει.

Η εξωτερική του εμφάνιση προκαλεί συχνά τα νέα κορίτσια και ο ίδιος έχει βιώσει διάφορες αντιδράσεις από θαυμάστριες. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Instyle
μίλησε μεταξύ άλλων, για «παράξενες» καταστάσεις που έχει αντιμετωπίσει κατά την διάρκεια κάποιου live, όπως και για τον χαρακτηρισμό που του προσδίδουν άνθρωποι του καλλιτεχνικού χώρου ως «το καλό παιδί»

«Στα live μας με τον Ησαΐα (σ.σ. Ματιάμπα) πάντα ανεβάζουμε μία θαυμάστρια πάνω από 19 ετών στη σκηνή και της τραγουδάμε το «Leave your heart on». Έχουν, βέβαια, υπάρξει δύο-τρεις φορές που έχω νιώσει άβολα, σε σημείο που μετά ήθελα να πάω στο μπάνιο και να κουρνιάσω σε εμβρυϊκή στάση», αποκαλύπτει ο γνωστός τραγουδιστής.

Αποφεύγει να σχολιάζει δημόσια ό,τι τον ενοχλεί και όπως δηλώνει: «Έχω μείνει πιστός στο τραγουδιστικό κομμάτι και δεν έχω πάρει θέση δημόσια για πολλά πράγματα, κοινωνικά ή πολιτικά. Δεν περιορίζομαι, απλώς δεν μου αρέσει να σχολιάζω αρνητικά κανέναν. Θα ήμουν πολύ κακός σε πάνελ. Προσπαθώ να βλέπω το καλό γενικά. Θέλω να με ξέρουν μόνο ως τραγουδιστή»

Peoplegreece.comhttp://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα