Τα πέντε ωραιότερα ρινγκ των Battles του The Voice σε όλο τον κόσμο!

12:00 13/3/2014 - Πηγή: TVNea

Αυτά είναι τα πέντε ωραιότερα ρινγκ των Battles σε όλο τον κόσμο. Προτιμήσαμε να αφήσουμε την Ελλάδα εκτός ανταγωνισμού, αν και από αυτά που είδαν τα μάτια μας θα έμπαινε αντικειμενικά, σίγουρα και άνετα μέσα στη δεκάδα!!!Ας δούμε τα πέντε καλύτερα!

Νο 5. The Voice UK.
Και ξεκινάμε! Το ρινγκ της Μεγάλης Βρετανίας πρέπει να αποτέλεσε τη βάση για το σχεδιασμό πολλών ρινγκ στον κόσμο, γιατί είναι ένα σχέδιο, που το συναντάει
κανείς συχνά. Είναι υπερυψωμένο, σε σχήμα τετράγωνο, μεγάλο σε μέγεθος, με άσπρα σκοινιά όπως σε πραγματικό ρινγκ, ανοιχτό στο κέντρο της κάθε πλευράς, εκτός μίας, που αποτελεί το πίσω μέρος της σκηνής. Με τρία πολύ ωραία διαφανή σκαλοπάτια στις τρεις ανοιχτές πλευρές του και έναν διάδρομο εισόδου των παικτών στο ρινγκ! Τέλος έχει οροφή, που όμως δε φαίνεται, αφού είναι σκοτεινή.
Στο μόλις μίας εβδομάδας βίντεο, διαγωνίστηκαν ο Bizzi και ο Kenny. Η επιλογή ήταν πολύ δύσκολη, όμως ο προπονητής Tom Jones διάλεξε τον Bizzi με το μπλε σακάκι, για να συνεχίσει στα live.

No 4. The Voice Australia.
Το ρινγκ της Αυστραλίας είναι και αυτό υπερυψωμένο και τετράγωνο, μεγάλο σε μέγεθος, με τη διαφορά ότι δεν έχει φωτορυθμικά δαπέδου, αλλά δύο πλαίσια, που υπογραμμίζουν τις τέσσερις πλευρές του ρινγκ, ένα μαύρο εσωτερικά και ένα λευκό φωτιζόμενο εξωτερικά. Το σκοινί είναι μπλε, για να μη φαίνεται έντονο μέσα στη νύχτα, ενώ υπάρχει και πύλη εισόδου των διαγωνιζομένων σε σχήμα Π. Τέλος, υπάρχει και τετράγωνη οροφή, μικρή σε μέγεθος, όπου αναγράφονται τα ονόματα των δύο μονομάχων.
Όσον αφορά στη μονομαχία, θα τα πούμε αναλυτικά σε άλλο άρθρο, μέχρι τότε αποφασίστε ποιόν θα διαλέγατε, αν ήσασταν ο προπονητής Ricky Martin.

No3. The Voice Brasil
Το ρινγκ της Βραζιλίας είναι πολύ πρωτότυπο. Είναι το μοναδικό στον κόσμο που έχει πολυγωνικό σχήμα. Ας μην ξεχνάμε ότι η ιστορία της Αμερικής είναι Ινδιάνικη και ότι οι Ινδάνοι μεταχειρίζονταν πολύ τις γωνίες στα σχέδια τους. Τα σκοινιά είναι λευκά και δεν είναι συνεχόμενα, έχουν κενά ανάμεσά τους, κάτι που βοηθάει στο να μην ''πνίγεται'' ο θεατής. Είναι υπερυψωμένο, σχετικά μικρό και έχει φωτισμούς στο δάπεδο και επίσης φωτεινή οροφή.
Βίντεο μπορείτε να δείτε στο υπέροχο και πολύ οργανωμένο site gshow.globo.com στην ενότητα videos και στην υποενότητα batalhas, που σημαίνει ''μονομαχίες''.

No 2. The Voice Ireland Το ρινγκ της Ιρλανδίας είναι πολύ ''ευγενικό'', χωρίς σκοινιά, κάτι που είδαμε και σε άλλα ρινγκ. Το βίντεο που θα δείτε είναι μια μικρή μόνο γεύση της δημιουργίας των Ιρλανδών, που ήταν μία πανδαισία φωτισμών. Το στούντιο γίνεται πορτοκαλί, μπλε, λιλά, ανάλογα με το τραγούδι. Γενικότερα κάνουν ό,τι θέλουν με τους φωτισμούς! Το ρινγκ είναι τετράγωνο, υπερυψωμένο και μεγάλο με σμιλεμένες γωνίες και διχρωμία πλαισίου, εξωτερικού και εσωτερικού, όπως και της Αυστραλίας. Οροφή δεν υπάρχει, ούτε να το σκέφτεστε! Από πάνω βρίσκεται ο απέραντος σκοτεινός ουρανός, και μία δεσμίδα φωτισμών που αιωρείται στο κέντρο του στούντιο. Φωτεινά σχήματα ''παίζουν'' και εκτός ρινγκ, στο πάτωμα, αλλά και πάνω στο κοινό! Ανάμεσα στους κολλητούς Leah και Gavin, η προπονήτρια διάλεξε τον 20χρονο ξανθό με τις ''μαύρες'' νότες Gavin, όπως μπορείτε να δείτε και μόνοι σας στο βίντεο.

No1. The Voice MBC
Και φτάσαμε στο Νο1! The Voice MBC(Middle East Broadcasting Center), δηλαδή το Voice του Αραβικού κόσμου,στο οποίο συμμετέχουν 17 αράβικες χώρες και το οποίο γυρίζεται, όπως και το Arab Idol στο Λίβανο, την πιο προχωρημένη, την πιο ''ευρωπαϊκή'' θα λέγαμε χώρα από όλες τις αραβικές.
Το ρινγκ της Αραβίας λοιπόν είναι αρκετά υπερυψωμένο,σχεδόν διπλάσιο σε ύψος από τα υπόλοιπα, με πλήθος φωτισμών σε όλες τις σκάλες του, με κυρτές γωνίες, σχετικά μικρό, μοιάζει με κομμένη πυραμίδα. Τα σκοινιά που το περιβάλλουν είναι μπλε, για να μην φαίνονται έντονα. Η οροφή είναι πάρα πολύ εντυπωσιακή, ίδια σε μέγεθος με το ρινγκ! Στις τέσσερις πλευρές της έχει μεγάλες φωτεινές οθόνες απ' όπου περνούν τα ονόματα των μονομάχων μπροστά από τους θεατές.
Στη μονομαχία που ακολουθεί η Αιγύπτια προπονήτρια εξέφρασε την προτίμησή της στη διαγωνιζόμενη με το φόρεμα κι έτσι συνεχίζουν μαζί στο 4ο live.

Αυτά ήταν τα καλύτερα ρινγκ του Voice! Ακόμη ξεχωρίσαμε τα ρινγκ της Ολλανδίας, της Γαλλίας, όπου έχουμε και τον δικό μας άνθρωπο Νίκο Αλιάγα στην παρουσίαση, και της Ρωσίας.

πηγή-οδηγός : wikipedia
Keywords
Τυχαία Θέματα