Οι La Fine Équipe στο Block 33 – Κερδίστε προσκλήσεις

11:27 13/3/2014 - Πηγή: Mixtape

Ένα από τα πιο φρέσκα ονόματα της περίφημης Γαλλικής electro-hip hop σκηνής έρχεται για πρώτη φορά στη χώρα μας αυτό το Σάββατο 15 Μαρτίου, και συγκεκριμένα στο Block 33 στη Θεσσαλονίκη.

Οι La Fine Équipe εδώ και λίγα χρόνια ξεπρόβαλαν μέσα από τον μουσικό χάρτη στο Παρίσι και μία σειρά κυκλοφοριών στην δική τους δισκογραφική

εταιρία Nowadays Records, πολλά live, dj sets και ραδιοφωνικές εκπομπές αλλά και συνεργασίες με καλλιτέχνες όπως οι Jneiro Jarel, Wax Tailor, Onra, Diess Prod, αλλά και με τους ASM ( A State of Mind) στο “Gremlins” έγιναν ευρέως γνωστοί.

Το πιο πρόσφατο album τους – το οποίο και θα παρουσιάσουν στο Block 33 είναι το “La Boulangerie 2” στο οποιο συμμετέχουν 20 ακόμα μουσικοί και παραγωγοί ( όπως οι Guts, Saneyes, Mister Modo, Dal-Green, Buddy Sativa, Powell και άλλοι) βασισμένο πολύ στη soul και στο funk αλλά και σε world ήχους από αφρική, χαβάη και Βραζιλία καθώς και αρκετά jazz και hip hop συμπληρώνουν την σίγουρα χορευτική παλέτα των La Fine Équipe.

Τη συναυλία θα ανοίξει ο “δικός” μας Mononome.

Τα εισιτήρια προπωλούνται στα Stereodisc, Rover Bar, Tickethouse-Musicland, La Doze προς 10 ευρώ (τα πρώτα 100) και 12 ευρώ τα υπόλοιπα, όπως και στο ταμείο.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 22.00

Κερδίστε προσκλήσεις

Το mixtape.gr σε συνεργασία με το Block 33 προσφέρει 4 μονές προσκλήσεις για την εμφάνιση των La Fine Équipe το ερχόμενο Σάββατο στη Θεσσαλονίκη.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι μας στείλετε ένα email στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] με θέμα “La Fine Équipe” αναφέροντας φυσικά το ονοματεπώνυμό σας. Οι νικητές θα ενημερωθουν με email.

Click here to view the embedded video.

Click here to view the embedded video.

Keywords
Τυχαία Θέματα