Τα καρφιά Μουτσινά-Ηλιάκη για το Sold Out

18:31 19/3/2013 - Πηγή: TVNea
Την πρεμιέρα του Γ.Παπαδάκη σχολίασαν με τον δικό τους τρόπο ο Νίκος Μουτσινάς και η Μαρία Ηλιάκη μέσα από την δική τους εκπομπή. «Δεν προλάβαινε η Άννα να απαντήσει. Θα πρέπει να του το αλλάξουνε λίγο το στυλ, γιατί έχει συνηθίσει με τους πολιτικούς. Πιστεύω ότι δεν αφέθηκε ο ίδιος. Είχε την ιδανική καλεσμένη για να τον χαλαρώσει και να την ξεαγχώσει. Δεν μ΄άρεσε πολύ το πλατό. Ας βάζανε κάτι πιο μίνιμαλ» σχολίασε ο Μουτσινάς. HΜαρία Ηλιάκη είπε: «Ο Γιώργος Παπαδάκης, έχει μπει σε μια τροχιά με το ενημερωτικό που κάνει. Ως τηλεθεάτρια
το λέω, ότι θα πρέπει τώρα σε αυτή την εκπομπή που κάνει, να χαλαρώσει, και λίγο ν΄ακούει και τον άλλον! Μου φαινόταν σαν να μην άκουγε την Άννα Βίσση! Σαν να ήθελε να πει κάποια πράγματα. Σιγά σιγά θα χαλαρώσει κι αυτός μετά από τόσα χρόνια στην ενημέρωση!»

Προσωπικά,θα συμφωνήσω με το σχόλιο των 'Δέστε τους'.Η ακατάσχετη,και συχνά,κρύα φλυαρία είναι κάτι που δεν ταιριάζει στην prime time.Ωστόσο,στην προσπάθεια να 'γεμίσουν' 2 ώρες,ο δημοσιογράφος έχει άχαρο ρόλο.Οι αντίστοιχες εκπομπές του εξωτερικού είναι ΠΟΛΥ μικρότερες σε διάρκεια,πόσο μάλλον όταν πρόκειται για ένα καλεσμένο-πορτραίτο.
Μην ξεχνάμε πως,η Αννα Βίσση έχει δώσει αρκετές συνεντεύξεις φέτος,με συνεχή αναπαραγωγή του περιεχομένου από τα blogs.
Η μεγαλύτερη δυσκολία των επόμενων εκπομπών δεν έγκειται τόσο στον ανταγωνισμό,όσο στην ανεύρεση δυνατών καλεσμένων.Σκορδολιαγκαίοι-Κωστόπουλος-Θέμος ήδη...τελειώσαν για φέτος τη συντριπτική πλειοψηφία της showbiz.
Keywords
Τυχαία Θέματα