Α. Βίσση στον Παπαδάκη: "Ενοχλούνται κάποιοι που υπάρχω ακόμη στον χώρο!" (Video)

17:16 19/3/2013 - Πηγή: TVNea
Σε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης απολαύσαμε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου την Απόλυτη Ελληνίδα Σταρ, Άννα Βίσση. Η τραγουδίστρια έκανε ποδαρικό στην πρεμιέρα της νέας εκπομπής του Γιώργου Παπαδάκη με τίτλο "Sold Out" και μίλησε, μεταξύ άλλων, για όσους δείχνουν ενοχλημένοι που καταφέρνει να υπάρχει ακόμη στο προσκήνιο της ελληνικής μουσικής σκηνής.

"Το να ασχολείσαι με ένα είδος τέχνης δεν είναι και το πιο απλό πράγμα. Αν με έχουν θεοποιήσει όπως λες, το θέμα είναι να μην το πιστέψω,
αυτή είναι η απάντηση. Δεν πρέπει να το πιστέψεις. Αν είναι δυνατόν τώρα να πιστέψεις ότι είσαι θεός. Απλά είναι ωραίο που κάνεις τους ανθρώπους να αισθάνονται έτσι ώστε να σου πουν κάτι τέτοιο" αναφέρει η κορυφαία ερμηνεύτρια και επισημαίνει: "Ενοχλούνται κάποιοι που υπάρχω ακόμα στο χώρο. Φέτος κλείνω 40 χρόνια στη μουσική. Όχι 10, όχι 20, όχι 30, 40! Είναι πολλά!".

Σε αντίθεση με πολλές άλλες τραγουδίστριες, οι οποίες, ενώ μεσουρανούσαν στις αθηναϊκές πίστες και στη δισκογραφία τις δεκαετίες του '80, του '90 και του 2000, σήμερα έχουν σχεδόν εξαφανιστεί [ονόματα δε λέμε, όλοι τις ξέρουμε λίγο-πολύ!], η Άννα Βίσση καταφέρνει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή, κάνοντας την υπέρβαση με τους "Δαίμονες" και χτυπώντας τα charts, τα ραδιόφωνα και το youtube με τα τραγούδια της.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ, ΕΔΩ:
Keywords
Τυχαία Θέματα