Στο νοσοκομείο μπήκε και ο Χαϊκάλης

13:55 9/4/2011 - Πηγή: TVNea

Τους έχουν ματιάσει, αλλιώς δεν εξηγείται! Μετά τον Σάκη Μπουλά, την Αβα Γαλανοπούλου και ο Παύλος Χαϊκάλης πέρασε το κατώφλι νοσοκομείου! Οι πρωταγωνιστές της σειράς «50-50» του Mega ένας-ένας χρειάστηκαν -ο καθένας για διαφορετικό λόγο- τη συνδρομή της ιατρικής. Αγιασμό και μάλιστα γρήγορα, καθώς κάποιοι φαίνεται πως δεν καλοβλέπουν την επιτυχία της σειράς!

Η περιπέτεια της υγείας του Παύλου Χαϊκάλη είχε ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό, με συμπτώματα όπως βήχας, βαρυστομαχιά και έντονες καούρες. Λόγω των επαγγελματικών
υποχρεώσεών του, όμως, αρχικά δεν έδωσε τη δέουσα προσοχή. Οταν τα συμπτώματα έγιναν ακόμα πιο έντονα, ο ηθοποιός επισκέφτηκε τους γιατρούς του, που του συνέστησαν να μπει σύντομα στο χειρουργείο. Ετσι και έγινε. Ο γνωστός ηθοποιός, μάλιστα, επέλεξε να μπει στο νοσοκομείο ημέρα που δεν είχε θέατρο ούτε γύρισμα για το «50-50» προκειμένου να μην ανατρέψει το πρόγραμμα των επαγγελματικών υποχρεώσεών του.

Ο Παύλος Χαϊκάλης εισήχθη τη Δευτέρα το πρωί στη Γενική Κλινική Αθηνών, όπου και υποβλήθηκε σε επέμβαση. Ανθρωποι από το στενό περιβάλλον του μας είπαν: «Ολα πήγαν καλά. Με τη βοήθεια πάντα των θεράποντων ιατρών Ευάγγελου Μανιά και Παναγιώτη Αλφάρα ξεπεράστηκε η περιπέτεια του Παύλου». Χθες το πρωί μάλιστα ο ηθοποιός πήρε εξιτήριο από την κλινική και γύρισε στο σπίτι του. Οι γιατροί τού συνέστησαν στον δημοφιλή ηθοποιό τις πρώτες μέρες να τρέφεται ελαφριά και να ξεκουραστεί.

Ωστόσο, μπορεί να βγήκε από το νοσοκομείο, όμως η κατάσταση της υγείας του δεν του επέτρεψε να δώσει το «παρών» χθες το βράδυ στην παράσταση όπου πρωταγωνιστεί, «Ενα βότσαλο στη λίμνη», στο θέατρο «Γκλόρια». Σήμερα, όμως, θα βρεθεί κανονικά στο θεατρικό σανίδι προκειμένου να χαρίσει στο θεατρόφιλο κοινό το γέλιο που μας λείπει τη δύσκολη οικονομική συγκυρία που διανύουμε μέσα από τη μοναδική κωμωδία του Αλέκου Σακελλάριου.

Η απουσία του ηθοποιού, πάντως, του τηλεοπτικού Μίμη, από τα γυρίσματα της πετυχημένης σειράς «50-50» όπου πρωταγωνιστεί δεν δημιούργησε κανένα πρόβλημα, καθώς έχουν ήδη γυριστεί αρκετά επεισόδια.

Πηγή: Espresso
Keywords
Τυχαία Θέματα