Α. Βίσση: "Δεν θέλω να συνεχίσω να τραγουδάω ενώ δεν θα έχω φωνή ή ανταπόκριση"

11:30 9/4/2011 - Πηγή: TVNea
«Η ηλικία μου είναι το ατού μου», δήλωσε η Άννα Βίσση και μίλησε για τον τρόπο με τον οποίο θα σταματήσει να τραγουδά. «Δεν θέλω να έχω τέλος κατάντιας», είπε μεταξύ άλλων, ενώ απέκλεισε το ενδεχόμενο να παντρευτεί ξανά και παραδέχθηκε πως έχει αλλάξει τρόπο ζωής λόγω της οικονομικής κρίσης.
Η Άννα μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Crete Radio» με αφορμή την εμφάνισή της στο Ηράκλειο. «Θέλω να έχω την δύναμη και την έμπνευση και ο κόσμος να με αγαπάει και να με έχει ψηλά», είπε η Άννα, προσθέτοντας πως θέλει να αποχωρήσει
ενώ είναι ακόμα ψηλά.
«Δεν θέλω να συνεχίσω να τραγουδάω ενώ δεν θα έχω φωνή ή ανταπόκριση», συνέχισε η τραγουδίστρια και δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να «αράξει» στην Κύπρο την οποία χαρακτήρισε καταφύγιο που την κάνει να ηρεμεί.
Η Άννα παραδέχθηκε πως η οικονομική κρίση την έχει επηρεάσει και έχει αλλάξει τον τρόπο ζωής της, ωστόσο, τόνισε πως δουλεύει από τα 16. Παράλληλα, αποκάλυψε πως σε δύο παραγωγές που έκανε με τον Νίκο Καρβέλα έβαλαν όλα τους τα χρήματα, ενώ στο παρελθόν αγόρασε πράγματα που δεν της ήταν χρήσιμα.


Τέλος, η τραγουδίστρια δήλωσε αυθόρμητη και παιδί της μουσικής, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν σκοπεύει να ντυθεί ξανά νυφούλα αλλά εύχεται να δει την κόρη της εφόσον και εκείνη το θέλει!
Keywords
Τυχαία Θέματα