ΣΟΚ - Ιδού τα πειστήρια: Δείτε τον Μουτσινά και την παρέα του μες…την ξινίλα στην Πάτρα!

11:31 12/9/2013 - Πηγή: TVNea
Για μια ακόμη φορά το ρεπορτάζ μας πόνεσε. Και βεβαίως για μια ακόμη φορά πολλοί έσπευσαν να μας αμφισβητήσουν και συνάμα να μας χρεώσουν εμμονές και ένα κάρο ανυπόστατους χαρακτηρισμούς.
Το γράφω για μια ακόμη φορά και θα το γράφω όσο θα υπάρχω σε αυτή την πιάτσα.
Γράφουμε την αλήθεια. Και με αποδείξεις.
Οι εικόνες που μοιράζομαι σήμερα μαζί σας είναι πολλές χιλιάδες λέξεις. Κι επειδή τα βλέμματα «μιλάνε» καλό είναι τα συμπεράσματα να τα βγάλετε μόνοι σας.
Είναι το παρεάκι του Μουτσινά
μετά την παράσταση στην Πάτρα. Ο κόσμος τους πλησιάζει για αυτόγραφα… προκειμένου ν΄ ανταλλάξει δυο κουβέντες κι εκείνοι με την συνδρομή κάποιων «ανδρών ασφαλείας»-Ούτε η Κέιτ Μίντλετον να ήταν-αποφεύγουν την όποια επαφή. Δείτε ύφος και βγάλτε συμπεράσματα.
Όσο για όλες εκείνες τις καταπιεσμένες και κακιασμένες που έσπευσαν χθες να μας αμφισβητήσουν… προτείνω σοδίτσα και καλή χώνεψη!

Πηγή: gossip-tv / nassos blog

Σχόλιο: Μπορεί κάποιος να χαρακτηρίσει ωμό και άκομψο κάποιες φορές τον τρόπο που γράφει ο κ.Νάσος Γουμενίδης, αλλά δεν θυμάμαι να έχει γράψει κάτι που να μην έχει βάση. Αυτό σημαίνει πολλά. Αυτός είναι και ο λόγος, που σχεδόν πάντα αναδημοσιεύεται ο,τιδήποτε γράψει από το TvNea. H όποια εμμονή για κάποιους με πρόσωπα είναι καθαρά προσωπικό θέμα του καθενός και έγκειται στη κρίση των αναγνωστών, όμως η εγκυρότητα στο ρεπορτάζ του εν λόγω καθιερωμένου δημοσιογράφου εκ του αποτελέσματος δεν αμφισβητείται, τουλάχιστον μέχρι σήμερα.
Keywords
Τυχαία Θέματα