"ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ" Αρναούτογλου-Mega!!! Τι ήταν αυτό που έκανε ΕΞΑΛΛΟ τον Γρήγορη και τον οδήγησε στον ΑΝΤ1;;;

13:00 19/8/2013 - Πηγή: TVNea
Η μεταγραφή του στον ΑΝΤ1 προκάλεσε έκπληξη, αλλά για εκείνον ήταν μονόδρομος. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είχε λόγους για να πει το «ναι» στην πρόταση του φίλου του Γιάννη Λάτσιου και να αποχαιρετήσει μετά από δέκα χρόνια το Mega.Της ΕΥΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥΌταν ανακοινώθηκε η μεταγραφή των Λιάγκα-Σκορδά στον ΑΝΤ1, το όνομα του Γρηγόρη Αρναούτογλου έπαιξε αμέσως για το πρωινό του Mega.
Μάλιστα, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ήταν το μεγάλο φαβορί για να αναλάβει το μαγκαζίνο. Όμως τέτοια περίπτωση δεν υπήρχε.Κι αυτό γιατί το γυαλί με το μεγάλο κανάλι είχε ραγίσει πριν σκάσει η βόμβα της αποχώρησης του διδύμου, στο ραντεβού που είχε πριν από τρεις εβδομάδες περίπου ο Γρηγόρης με τον Πέτρο Μπούτο. Έτσι, από το Mega δεν έγινε καν κίνηση να συζητήσουν ξανά και ο Αρναούτογλου αποφάσισε να ακολουθήσει το ίδιο δρομολόγιο με τους Λιάγκα-Σκορδά, λέγοντας το «ναι» στον καλό του φίλο Γιάννη Λάτσιο.
Στο ραντεβού με τον Μπούτο, λοιπόν, μπήκε η «σφραγίδα» του διαζυγίου. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, ο διευθυντής προγράμματος του Mega δεν είπε κάτι συγκεκριμένο στον παρουσιαστή. Η συζήτησή τους ήταν εντελώς «ακαδημαϊκή» και ο Γρηγόρης δεν πήρε καμία διαβεβαίωση για το μέλλον του στο σταθμό. Αντίθετα, ο Μπούτος, αφού του εξήγησε τη δύσκολη οικονομική κατάσταση που υπάρχει γενικά στην τηλεόραση, του έθεσε την προϋπόθεση της εξασφάλισης τουλάχιστον δύο μεγάλων χορηγιών που θα αφορούσαν στην εκπομπή ή στις εκπομπές που θα αναλάμβανε. Αυτή, πάντα κατά τις ίδιες πληροφορίες, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και ο Αρναούτογλου απάντησε ότι «εγώ είμαι παρουσιαστής και όχι διαφημιστής». Η συζήτηση έληξε εκεί και ο Γρηγόρης αποχώρησε κλείνοντας την πόρτα στο Mega.
Βέβαια, ο παρουσιαστής δεν έμεινε για καιρό άνεργος. Οι πολύ φιλικές σχέσεις εδώ και χρόνια με τον Γιάννη Λάτσιου και η πίστη του τελευταίου στις ικανότητες του Γρηγόρη έφεραν το «γάμο» με τον ΑΝΤ1. «Μακάρι να έρθει στο κανάλι. Είναι πολύ ταλαντούχος και τον χρειάζεται η τηλεόραση», είναι η πάγια θέση του διευθυντή προγράμματος του καναλιού του Αμαρουσίου, που έκλεισε αμέσως το deal για τα επόμενα τρία χρόνια.
Η μεταγραφή έκανε άλλον άνθρωπο τον Αρναούτογλου, που βρήκε γρήγορα την ηρεμία του. Δεν έχει άγχος για το επαγγελματικό του μέλλον, παρά μόνο να πάνε όλα καλά με την εγκυμοσύνη της αγαπημένης του Κατερίνας Κόκλα, που θα φέρει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί.

athensbar.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα