Μega Πρωϊνό: Zητείται κορόϊδο! Ποιος αναλαμβάνει;

11:46 19/8/2013 - Πηγή: TVNea
Οι μέρες κυλούν, τα περιθώρια στενεύουν. Έχει περάσει, ήδη, μεγάλο χρονικό διάστημα από τη στιγμή, που ο Ant1 ανακοίνωσε τη προσχώρηση Λιάγκα-Σκορδά στο δυναμικό του. Το Mega δεν αντέδρασε σπασμωδικά και καλώς έπραξε. Από την άλλη, ίσως θα όφειλε πλέον να καλύψει με συνοπτικές διαδικασίες το κενό, που άφησε με την αποχώρησή του το αχτύπητο τηλεοπτικό δίδυμο.

Είναι κατανοητό πώς κανείς σχεδόν δεν θα θεωρούσε δελεαστική μια πρόταση του μεγάλου καναλιού που θα αφορούσε τη ζώνη αυτή. Τα
πράγματα είναι απλά. Λιάγκας και Σκορδά σημείωναν 50άρια στο Mega, χωρίς δυνατό lead in. Στον Ant1, τους δίνεται η ευκαιρία να παίρνουν αυτό που δεν είχαν και να απογειώνονται σε ακόμα πιο δυσθεώρητα ύψη τηλεθέασης. Οι καλεσμένοι θα υπάρχουν. Ο Ant1 μάζεψε top class παρουσιαστές, που άμα τη εμφανίσει, εκτοξεύουν τα μηχανάκια της agb στον αέρα. Αν συνυπολογίσουμε και τους ηθοποιούς των νέων σειρών, τότε τα δεδομένα είναι πιο απλά από ό,τι φαίνονται.

Το Mega μοιάζει εγκλωβισμένο. Αν παίξει ψυχαγωγικό πρόγραμμα θα έρθει αντιμέτωπο με τη συντριβή. Η ενημέρωση φαίνεται, επίσης, αδύναμη. Άλλωστε, όταν ο Παπαδάκης έχανε στη κοινή ώρα, θα μπορέσει ο οποιοσδήποτε να κρατήσει τη διαφορά, έστω στις -20 μονάδες; Αποκλείεται. Όλα αυτά είναι γνωστά. Το κορόϊδο αναζητείται μέχρι και τώρα για να αναλάβει κάτι, που δεν μπορεί κανείς να διαχειριστεί. Σίγουρα, θα βρεθεί. Αλλά, πότε είναι το θέμα..

_Χρήστος Ανδρόνικος[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα