Πρωινό μου: καλή η προσπάθεια, αλλά......

15:02 14/6/2014 - Πηγή: TVNea
Μετά την αιφνίδια μεταγραφή του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά στον ANT1, το αντίπαλο δέος έψαχνε εναγωνίως να βρει αντικαταστάτη, κυρίως για να μπορέσει να σταθεί επάξια ως τηλεοπτικό προϊόν. Έπειτα από μία σωρεία ονομάτων που διέρρευσαν στον Τύπο, και ένα έντονο παρασκήνιο, τελικά το Mega έδωσε στον Πέτρο Κωστόπουλο την ευκαιρία να “κολυμπήσει στα νερά” της πρωινής καθημερινής ζώνης. Στη ομάδα που θα τον πλαισίωνε παρέμεινε
ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, που παραμένει στην συγκεκριμένη ζώνη του σταθμού ανεξαρτήτου καθεστώτος από το 2009,ο ικανότατος masterchef Άκης Πετρετζίκης, ενώ προστίθενται η τραγουδίστρια Ελισσάβετ Σπανού, και ο δημοσιογράφος-γνώριμος των lifestyle εκπομπών Άρης Καβατζίκης. Στην αναζήτηση για ένα τηλεοπτικό “ταίρι” του παρουσιαστή, φαίνεται πως καμία άλλη δεν ήταν ικανή πλην της συζύγου του, Τζένης Μπαλατσινού.

Η εκπομπή στήνεται, τα φώτα ανάβουν και η πρεμιέρα δρομολογείται για την ίδια μέρα με την πρεμιέρα των απέναντι. Επικοινωνιακό λάθος,βιασύνη ή πρακτική εντυπωσιασμού, αυτή η κίνηση του καναλιού δεν βοήθησε την εκπομπή να κερδίσει τηλεθεατές ,όπως φάνηκε και στην συνέχεια.
Η διαμάχη δύσκολη. Στα υπέρ των Σκορδολαγκαίων, ήταν η υπάρχουσα σχέση με την συνεργάτιδά τους Σάσα Σταμάτη, που φέτος έδωσε ρεσιτάλ κατινίας μέσα από την συχνότητα του ANT1, και η καλή χημεία που ανέπτυξαν με τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας. Στα υπέρ της ομάδας του Πρωινού mou, η ζεστή και ευγενής σχέση του ζεύγους, που αποτελούσε ένα στοίχημα για τον σταθμό αλλά και για τους ίδιους, και οι τοποθετήσεις των μελών της ομάδας που ήταν ως επί το πλείστον προσεκτικές και μετρημένες.

Όμως, στην εποχή του κανιβαλισμού της ανθρώπινης προσωπικότητας, της κακής αισθητικής, και της κυριαρχίας της χυδαιότητας, νικητής θα στεφθεί εκείνος που θα καταφέρει να “εξουδετερώσει” όσο περισσότερα άτομα του χώρου του θεάματος, και όχι μόνο, γίνεται. Κάτι τέτοιο, πέτυχε ο Γιώργος Λιάγκας ,με τη βοήθεια της Σάσας Σταμάτη, όπου καθημερινά στην εκπομπή τους αποφάσιζαν και εξευτέλιζαν ένα οποιοδήποτε άτομο εκείνη επιθυμούσαν. Στο απέναντι “στρατόπεδο”, κάτι τέτοιο προσπάθησε ο Πέτρος Κωστόπουλος, με την γλώσσα του λιμανιού και του σαλονιού που διαθέτει, αλλά δίχως την ανταπόκριση που περίμενε από τους συνεργάτες, με αποτέλεσμα να μην προκαλείται η εντύπωση του κανιβαλισμού.

Ανεξαρτήτως νικητών και χαμένων, η προσπάθεια του ζεύγους Kωστόπουλου-Μπαλατσινού, ήταν αξιοπρεπέστατη και τηλεοπτικά ικανή να χτυπήσει αντιπάλους σε μία,όμως, διαφορετική συγκυρία. Στάθηκαν όσο καλύτερα μπορούσαν απέναντι στον χείμαρρο που ακούει στο όνομα Γιώργος Λιάγκας και στην συμπαθέστατη Φαίη Σκορδά, αλλά δυστυχώς η τηλεόραση απαιτεί “γερά” στομάχια.

Άγγελος Χατζηδάκης
Keywords
Τυχαία Θέματα